Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 264 (7876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotări

Primăria Liteni a inițiat licitația pentru achiziționarea de tablete și echipament IT pentru școlile din oraș

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Liteni a inițiat licitația pentru achiziționarea de tablete și echipament IT pentru școlile din acest oraș. Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a declarat că după lansarea procedurii de licitație au fost depuse mai multe oferte, urmând ca acestea să fie evaluate. Tomiță Onisii a declarat că Primăria Liteni a obținut o finanțare de nu mai puțin de 2,785 milioane de lei pentru proiectul „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu echipamente TIC (Tehnologia Informației și Comunicației) necesare pentru derularea activităților didactice în mediul on-line”, finanțat prin fonduri europene. Onisii a arătat că proiectul este împărțit în două loturi, unul pentru achiziționarea de tablete, în valoare de 1,622 milioane de lei, și unul pentru echipamente IT, de 1,162 milioane de lei.

„Este un proiect extrem de important, prin care urmărim îmbunătățirea infrastructurii IT în domeniul educației, pentru accesul elevilor la procesul de învățare în mediul online în contextul actualei pandemii de coronavirus. De asemenea, ne dorim să asigurăm dreptul la educație, prin diminuarea riscului de abandon școlar și excluziune socială a elevilor care provin din medii dezavantajate din punct de vedere socio-economic”, a spus primarul orașului Liteni, care a ținut să precizeze că proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Tomiță Onisii a declarat că prin acest proiect vor fi achiziționate nu mai puțin de 1.343 de tablete școlare, cu abonament lunar la internet pentru o perioadă de minim 24 de luni. De asemenea, vor mai fi achiziționate, printre altele, 86 de laptopuri, câte 18 calculatoare desktop, camere web și ecrane de proiecție pe perete, 66 de camere pentru videoconferințe, 28 de proiectoare, 68 de table interactive, precum și echipamentele necesare pentru o rețea locală de internet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Liteni a inițiat licitația pentru achiziționarea de tablete și echipament IT pentru școlile din oraș.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Liteni a inițiat licitația pentru achiziționarea de tablete și echipament IT pentru școlile din oraș0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei