Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 185 (7797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CFR Călători

Pelerinii, invitați să meargă cu trenul la Putna și Cacica, de marea sărbătoare a Sf. Marii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trenurile CFR Călători vor fi suplimentate cu vagoane și vor avea modificări în orarul de circulație, pe liniile spre Putna și Cacica, adaptat pentru ca pelerinii să poată ajunge la slujbele de prăznuire a Adormirii Maicii Domnului, pentru ortodocși, respectiv catolici.

Pentru ruta Suceava-Putna, o garnitură va pleca din Suceava la 7.31, cu trecere prin Rădăuți la 8.29 și sosirea programată la Putna la 9.35. La întoarcere, trenul va pleca din Putna la 13.45, după slujbă. Aceste trenuri vor circula sâmbătă și duminică, alături de încă o pereche. Mersul complet poate fi consultat pe cfrcalatori.ro.

Pentru linia spre Putna va fi un moment de sărbătoare. Circulația feroviară spre Putna a fost reluată la mijlocul luni august 2018, cu prilejul marii sărbători de la 15 august. Trenurile de pe acest traseu au revenit după 6 ani în care linia a fost închisă. Cu suișuri și coborâșuri, legate în special de lipsa, uneori, a materialului rulant adecvat, și fără „Săgeata albastră”, care nu mai circulă de luni bune, trenul Suceava-Putna și-a găsit loc pe piață, după trei ani de la revenirea pe traseu.  

În privința liniei secundare Suceava-Cacica, pentru ziua de duminică, 15 august, este pus în circulație un tren care va circula direct din capitala Moldovei.

Trenul special va pleca la 4.48 din Iași, va ajunge în Gara Suceava la 7.30, cu staționare aproape o oră și plecare mai departe spre Cacica, sosire la ora 9.26.

Returul acestui tren, de la Cacica spre Suceava și Iași, va fi cu plecare la ora 13.55, după slujbă. Pe ruta Suceava-Cacica vor circula patru trenuri în ziua de duminică, 15 august, respectiv două sâmbătă, 14 august, programul actualizat putând fi de asemenea consultat pe cfrcălători.ro.         

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pelerinii, invitați să meargă cu trenul la Putna și Cacica, de marea sărbătoare a Sf. Marii.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pelerinii, invitați să meargă cu trenul la Putna și Cacica, de marea sărbătoare a Sf. Marii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei