Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 140 (7752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ce ochelari de soare purtăm în această vară

Tendințele ne influențează pe toți, involuntar sau în mod voit, astfel, devenim atenți la ceea ce purtăm. Haine și accesorii ne atrag atenția pe stradă și ne dăm seama că vrem să fim la modă. Ochelarii de soare vor fi în centrul atenției în acest sezon, în special pentru funcționalitatea lor. Însă ceea ce ne atrage la prima vedere este designul.

Sezonul acesta, designerii au actualizat modelele clasice pe care adorai să le porți pentru versatilitatea lor, astfel că vei putea să te orientezi către un model în tendințe, potrivit stilului tău și fizionomiei.

Tendințele în materie de ochelari de soare se axează pe echilibrul dintre inovație, rame statement și design, pentru a intra în grațiile tuturor cu modele confortabile, ușor de integrat în ținute și cu detalii subtile. Astfel, cele mai iubite modele clasice sunt ușor modificate pentru a obține acel vibe actual. Modelul cat-eye devine mai îngust și mai unghiular, stilul aviator primește lentile colorate subtil și rame cu elemente geometrice, ochelarii retro perfect rotunzi sunt evidențiați prin culoare, și așa mai departe.

Iată câteva dintre cele mai apreciate modele din colectia de ochelari de soare de dama, în 2021:

 

Cat-Eye unghiulari

Femeile adoră modelul clasic cat-eye pentru versatilitate și aspectul sexy-șic. În 2021, aceștia vin într-o interpretare modernă, cu lentile mai înguste, creând impresia unui look mai dinamic. Îi poți purta la ținute de riviera, cu rochii stil cămașă sau A-line, cu cămăși pastel și pantaloni capri și încălțăminte confortabilă.

 

Retro-rotunzi

Nostalgia retro rămâne și anul acesta în tendințe. Ochelarii cu formă perfect rotundă vin acum în modele inovatoare cu elemente care atrag atenția precum lentile colorate sau rame încrustate cu cristale.

 

Modele sport

Tendința sport se reflectă în orice, de la haine la încălțăminte și accesorii. Ochelarii de soare intră și ei în joc cu rame pătrățoase, slim și un design orientat către performanță estetică.  Îi poți purta cu un tricou simplu alb și jeanși prespălați sau cu orice alte elemente vestimentare casual sau inspirate din stilul sport, pe care le găsești la brandul Calvin Klein.

 

Ochelari dreptunghiulari

Modelele cu rame dreptunghiulare sunt cool de ceva timp, iar anul acesta au fost actualizate cu rame din acetat, în culori tari, de la roșu intens, la verde oliv sau albastru, ideale pentru ținute de vacanță.

 

Noii Aviators

Este evident că ochelarii stil aviator nu se demodează niciodată. Acum îi găsești cu lentile colorate subtil, tonuri ombre și rame geometrice care creează un look rafinat.

 

Ochelarii supradimensionați

Ramele pătrate supradimensionate rămân în continuare preferați ai tendințelor, aducând un omagiu modei anilor ’70. Modelele din acest an își păstrează eleganța prin rame și lentile în tonuri neutre precum maro, bej sau negru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce ochelari de soare purtăm în această vară.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce ochelari de soare purtăm în această vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei