Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 138 (7750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revlaco Motors, dealerul Toyota din Suceava, este, din nou, în topul celor mai buni dealeri Toyota din Europa și cel mai bun din România

Revlaco Motors, dealerul Toyota din Suceava, este, din nou, în topul celor mai buni dealeri Toyota din Europa și cel mai bun din România, pentru a doua oară în ultimii 5 ani. Dintre cei peste 2500 de dealeri din Europa, câștigători au fost 44, din 32 de țări. Toyota Suceava a primit din nou distincția “ICHIBAN”, o recunoaștere a muncii depuse, care se acordă anual de către Toyota Motor Europa.

“ICHIBAN” este un cuvânt japonez, care tradus înseamnă “Numărul 1”. Criteriile de acordare a prestigioasei distincții “ICHIBAN” sunt, printre altele, oferirea unei experiențe de neuitat, unică clienților săi, o mentalitate desăvârșită de a pune clientul pe primul loc și, foarte important, o rată de recomandare mare primită din partea acestora. Toate aceste criterii fac parte din filozofia Toyota de a pune clientul pe primul plan.

În plus, în cadrul evaluării, Toyota Motor Europa a inclus anul acesta și efortul dealerilor în lupta împotriva coronavirusului, pentru a oferi o experiență sigură clienților cu ocazia vizitelor efectuate în Show-room.

Anul acesta ceremonia de decernare a distincției “ICHIBAN” s-a desfășurat online, pe 10 iunie, cu prezența lui Matt Harrison, Președinte și CEO al Toyota Motor Europa.

“Misiunea noastră, la Toyota, este să creăm o experiență unică clienților noștri. Dealerii noștri sunt parteneri-cheie și ambasadori ai mărcii Toyota și vom continua să lucrăm împreună ca o echipă pentru a transforma provocările în oportunități”, a spus Matt Harrison.

“Echipa noastră a adus din nou premiul “ICHIBAN” la Suceava, pentru a doua oară în ultimii 5 ani. O performanță extraordinară. Le mulțumesc tuturor membrilor echipei Revlaco Motors pentru munca extraordinară, pentru determinarea și efortul depus și, în primul rând, pentru dedicația cu care ne servim clienții aici, la Toyota Suceava”, a spus Vlad Rebenciuc, Director General.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revlaco Motors, dealerul Toyota din Suceava, este, din nou, în topul celor mai buni dealeri Toyota din Europa și cel mai bun din România.
 Vizualizări articol: 4242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revlaco Motors, dealerul Toyota din Suceava, este, din nou, în topul celor mai buni dealeri Toyota din Europa și cel mai bun din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei