Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 138 (7750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Raritate

Mandat de executare a pedepsei anulat pentru un bărbat acuzat că a furat curent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un caz mai rar întâlnit s-a înregistrat în justiția din Suceava. Un bărbat care a fost condamnat cu executare pentru că a furat curent a obținut anularea pedepsei. Soluția a fost dată de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava și îl privește pe Petru Saviuc, un bărbat de 61 de ani, din Siret. Acesta fusese dat și în urmărire generală și figura pe site-ul IGPR. Bogdan Voronca, avocatul care l-a reprezentat pe Petru Saviuc, spune că soluția este una corectă.

”Este o soluție în acord cu probele și argumentele prezentate de apărare. Deocamdată, au fost anulate formele de executare emise pe numele clientului, adică mandatul de executare, urmând ca în perioada următoare să se judece apelul declarat de clientul meu prin care criticăm soluția adoptată de Judecătoria Rădăuți cu privire la pedeapsa de 1 an și 2 luni închisoare cu executare”, a arătat avocatul Bogdan Voronca.

Petru Saviuc a fost judecat la instanța din Rădăuți pentru infracțiunile de ”furt” și ”executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută de Legea energiei electrice și gazelor naturale. Concret, compania de electricitate a constatat că bărbatul, printr-o intervenție neautorizată, nu a achitat energie electrică în cuantum de 4.669 de lei.

Delgaz Grid s-a constituit parte civilă în proces pentru recuperarea sumei reprezentând contravaloarea energiei electrice consumate și neachitate (4.669 de lei).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandat de executare a pedepsei anulat pentru un bărbat acuzat că a furat curent.
 Vizualizări articol: 4146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandat de executare a pedepsei anulat pentru un bărbat acuzat că a furat curent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei