Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 123 (7735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe 1 Iunie

De Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Fălticeni îi invită pe cei mici la joacă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni, în parteneriat cu Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” şi instituţiile de învăţământ preşcolar, gimnazial şi liceal din municipiu, organizează marţi, 1 Iunie, pe Aleea Pietonală, în faţa primăriei, mai multe activităţi dedicate copiilor.

Reprezentanţii primăriei le transmit fălticenenilor „să nu uite să se joace mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca” şi le pregătesc celor mici un adevărat festival, cu „desene pe asfalt, baloane colorate, ateliere antrenante, dulciuri, jocuri şi distracţii”.

De la mic la mare, copiii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se bucure de momentele pregătite special pentru ei. Timp de aproximativ patru ore se vor derula activităţi care vor face deliciul celor prezenţi: ateliere de creaţie (modelaj baloane, pictură pe faţă, colaje şi grafică); „Albă ca Zăpada şi mai mulţi pitici”; Atelier „Happy Education”; Atelier „Paradisul Copiilor”; „Mega distracţie în lumea Super Eroilor”.

„Ziua Internaţională a Copilului este motiv de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Copiii merită şi au nevoie de distracţie cât cuprinde. Iar de Ziua Copilului li se oferă această oportunitate. În fiecare an, Primăria municipiului Fălticeni, în colaborare cu Grupul Local de Tineret «Aripi în Europa», şcolile şi grădiniţele din oraş, organizează diverse acţiuni în care sunt implicaţi preşcolarii şi şcolarii noştri. Şi anul acesta vor fi organizate activităţi special pregătite pentru această zi în care îi sărbătorim pe cei care ne aduc cea mai mare bucurie. Sub genericul «1, 2, 3  … Fuga după ei!», vor fi câteva ore de joacă, concursuri cu premii, activităţi alese după gusturile copiilor de astăzi, relaxare şi distracţie pentru părinţi şi copii.

Mai mult decât atât, cei mici vor avea satisfacţia să creeze un lucru de la zero, o experienţă pe care o trăiesc poate pentru prima dată alături de alţi copii mai mari, voluntari la atelierele de creaţie. Vrem să punem creativitatea micuţilor la lucru, să le stimulăm imaginaţia, să îi ajutăm să dezvolte aptitudini creative. Vă aşteptăm, aşadar, marţi, 1 Iunie, începând ora 10.00, în faţa primăriei, să ne bucurăm de copilărie, de surprize şi momente de neuitat”, este invitaţia primarului Gheorghe Cătălin Coman.

Şi pentru că cei mici iubesc mişcarea şi activitățile în aer liber, premergător Zilei Internaţionale a Copilului, sâmbătă, 29 mai, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, pe terenul sintetic şi pe terenul de zgură din Complexul de Agrement „Nada Floirlor” se va organiza, în colaborare cu ACS „Nada Florilor”, turneul de tenis de câmp Cupa „1 Iunie”, inclus în calendarul „Tenis 10” al  Federaţiei Române de Tenis şi la care şi-au anunţat participarea în jur de 60 de copii. 

Mai trebuie spus faptul că Primăria municipiului Fălticeni a pregătit pachete cu dulciuri pentru copiii ce vor lua parte la evenimentul dedicat lor.

Spectatorii, atât cei mici, cât şi însoţitorii adulţi, sunt rugaţi să respecte reglementările actuale impuse în ceea ce priveşte distanţarea de siguranţă şi purtarea măştii de protecţie, precum şi indicaţiile organizatorilor, ale voluntarilor şi ale personalului de ordine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Fălticeni îi invită pe cei mici la joacă.
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Fălticeni îi invită pe cei mici la joacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei