Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 123 (7735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cum să găseşti un mentor la jocuri de noroc şi de ce ar fi benefic

Oamenii de succes în orice domeniu se folosesc de mentori pentru a-şi atinge scopurile. De ce nu şi în jocurile de noroc s-ar aplica aceeaşi regulă? Un mentor în jocuri de noroc este aceea persoană a cărei expertiză în acest domeniu nu poate să fie pusă la îndoială şi care ajută un începător să păşească cu brio şi să se dezvolte în industria care l-a consacrat. Cum găseşti un asemenea om şi la ce ţi-ar putea fi de folos vom dezbate în rândurile următoare astfel încât să ai toate datele la îndemână şi să poţi acţiona în consecinţă.

Ce este un mentor pentru jocuri de noroc?

Orice jucător poate să acceseze bonusuri fără depunere însă nu mulţi ştiu cum să scoată avantajul maxim din utilizarea acestora. Nu le poţi ştii pe toate încă de la început şi lipsa ta de experienţă în domeniul jocurilor de noroc poate să fie suplinită într-un singur fel,  un mentor care să te ghideze în această activitate.

Un mentor pentru jocuri de noroc este persoana care ajută un jucător la început de drum să îşi îndeplinească ţelurile propuse în industria jocurilor de noroc. Când discutăm despre ţeluri trebuie să înţelegi că un jucător poate că vrea să devină un nume de marcă în pokerul profesionist, un altul îşi doreşte să devină maestru la sloturi iar un altul să cunoască la perfecţie un joc de masă precum cel de blackjack.

Tocmai de aceea un mentor va ştii întotdeauna către care din aceste direcţii te îndrepţi şi te va ajuta să parcurgi cu bine paşii necesari până la îndeplinirea ţelului propus. Acesta este cel mai bun mentor, cel care înţelege abilităţile pe care le ai şi le foloseşte în consecinţă.

Ceea ce jucătorii la început de drum cred cu tărie este că sunt buni la toate jocurile de noroc, ceea ce specialiştii numesc jucători generalişti. Este posibil să ai o pasă bună la jocul de poker şi să ridici potul de pe masă, însă acest lucru nu se va întâmpla la nesfârşit. La fel stă treaba şi cu sloturile, însă nici aici nu vei avea parte întotdeauna de spinuri care să-ți aducă numai câştiguri.

Un adevărat  mentor îţi pune talentul la treabă doar în slujba unui joc de noroc, te va ghida cu atenţie în învăţarea tainelor acestuia şi nu va ezita să intervină atunci când săvârşeşti erori. Asta înseamnă să fi mentor şi o persoană de acest calibru trebuie să identifici pentru a deveni jucătorul de succes la care până acum doar ai visat.

Cum să găseşti un mentor bun

Este evident că pentru a găsi un mentor în jocuri de noroc este necesar ca această activitate să te atragă şi să doreşti să te raportezi numai la ea într-un viitor apropiat. Există nenumăraţi jucători care îşi câştigă existenţa din industria jocurilor de noroc aşa că tot ce va trebui să faci este să cauţi pe aceia care reprezintă un model pentru tine şi care te motivează în joc.

Din fericire pentru tine tehnologia este prietenul tău cel mai bun în acest demers, deci nu ezita să apelezi la ea. Cei mai buni jucătorii profesionişti au conturi active pe diverse reţele de socializare, acolo unde menţin un contact strâns cu admiratorii lor. Dacă te numeri printre aceştia înseamnă că primul pas este deja făcut, ai identificat deja puncte comune cu acesta aşa că îl poţi aborda pentru a construi o relaţie de început care se poate finaliza pentru tine în  acceptarea calităţii de mentor a persoanei vizate.

Comunicarea este foarte importantă, nu ezita să îţi împărtăşeşti experienţele de joc, atât pe cele benefice cât şi pe cele mai puţin bune şi să ceri sfaturi în consecinţă. Cu siguranţă că vei primi  sfaturile de care ai nevoie  şi care îţi vor limita pierderile şi o să îţi crească câştigurile.

Pe parcursul acestui demers nu uita că nu trebuie să grăbeşti lucrurile şi să devii prea nerăbdător, căci un jucător cu experienţă nu apreciază deloc acest lucru. Lasă ca relaţia la început de drum să se dezvolte natural şi vei avea certitudinea că într-un viitor nu prea adevărat vei putea să te numeri printre discipolii maestrului.

Trebuie să plăteşti un mentor?

Dacă vrei un consultant sau un fel de antrenor care să te introducă cu dreptul în jocurile de noroc, atunci lucrurile sunt clare, plăteşti pentru serviciile oferite şi după ce ai acumulat suficientă experienţă relaţia încetează. Relaţia cu un mentor adevărat nu încetează însă după ce ai păşit în arena jocurilor de noroc, dimpotrivă continuă şi se dezvoltă permanent. Chiar şi cei mai mari jucători au înregistrat eşecuri de-a lungul carierei dar au ştiut întotdeauna să se ridice şi să revină la forma care i-a consacrat.

Acelaşi lucru îl va face un mentor şi pentru tine, nu te va introduce în tainele unui joc de noroc şi te va abandona la scurt timp, va fi alături de tine întotdeauna atât la bine cât şi la greu. Până la urmă un om pe care îl plăteşti îşi va face doar treaba pentru care l-ai plătit în timp ce un mentor adevărat se va implica întotdeauna emoţional în relaţia dintre voi.

Deci da, poţi plăti un consultant care să-ți explice cum stă treaba cu jocurile de noroc dar niciodată acesta nu va fi considerat un mentor cu adevărat. Acesta trebuie să îşi asume rolul de mentor şi mai presus de toate să facă acest lucru fără a aştepta recompense financiare. Aici se vede un mentor adevărat şi o asemenea persoană ar trebui să te îndrume în finalizarea ţelului pe care ţi l-ai propus.

 

De ce te-ar ajuta un câştigător

Este adevărat că nu poţi condamna un jucător profesionist pentru succesul pe care îl are şi nu îl poţi obliga în nici un fel să îţi devină mentor. În acest stadiu intervine însă şi personalitatea celui pe care îl rogi să îţi devină mentor, pentru că în spatele jucătorului de succes se ascunde un om ca oricare altul.

Dacă personalitatea acestuia este îndreptată către ajutorul semenilor atunci ai tras lozul câştigător. La capătul opus se afla şi jucătorii de succes care nu se lasă angrenaţi în această relaţie şi nu le poţi impune nimic în acest sens, pentru că înainte de toate activitatea de jucător profesionist este una singuratică.

Tocmai de aceea trebuie să găseşti acel caracter comunicativ, cel care nu ezită să ajute şi cu care să te identifici în multe aspecte personale. Până la urmă cine se aseamănă se adună, deci un mentor trebuie să se identifice în personalitatea ta şi dacă a ajuns la această concluzie este clar că vei avea în faţă o relaţie de lungă durată.

Concluzie

Este foarte posibil să îţi găseşti un mentor în jocurile de noroc dacă te-ai hotărât să îmbrăţişezi această activitate. Nu trebuie să îl plăteşti, trebuie doar să-l identifici şi să comunici cu el cât mai des cu putinţă. Nu deveni extrem de insistent, da dovadă de maturitate şi cu siguranţă că persoana pe care o admiri cu adevărat va deveni în cel mai scurt timp mentorul tău!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să găseşti un mentor la jocuri de noroc şi de ce ar fi benefic.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cum să găseşti un mentor la jocuri de noroc şi de ce ar fi benefic1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei