Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 123 (7735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

8 moduri în care te poți distra în această vară

În cazul în care nu știi cum să te distrezi în această vară, iată câteva idei care te pot ajuta.

 

1. Încearcă să ai o aventură de neuitat- Te poți distra la cote înalte în această vară. O modalitate ar fi să încerci cea mai lungă tiroliană pe un singur segment din România, aflată în comuna Sucevița din Suceava. Aceasta se numește La Palma, iar instalația are o lungime de 1.1 kilometri și o diferență de nivel de aproximativ 100 de metri. Viteza poate ajunge și la 100 de kilometri pe oră în această tiroliană. De asemenea, o altă alternativă ar fi să încerci hamacele suspendate între stâncile munților, de la Baia de Fier. Te vei afla suspendat la o altitudine de 200 de metri, într-un loc care îți taie respirația.

 

2. Joacă-te- Jocurile sunt mereu o modalitate prin care te poți distra, atât singur cât și împreună cu prietenii tăi. În funcție de preferințele tale, poți să alegi să te distrezi pe consolă, pe desktop, telefon sau să încerci jocuri poker online. Pentru pasionații de simulatoare de sport, FIFA 21 este cel mai popular joc al momentului. CS:GO este încă la modă pentru cei cărora le place acțiunea, iar pentru cei cu un spirit competitiv ridicat merită încercat jocul de poker.

 

3. Descoperă plajele mai puțin populate ale României- Începe sezonul estival și cu siguranță foarte multă lume își dorește să ajungă la mare. Dar poți încerca o abordare diferită în acest an și să ajungi pe plaje mai puțin turistice, în care te poți distra fără ca în jurul tău să fie multă agitație sau aglomerație. Un exemplu ar fi plaja Corbu, aflată la doar 10 kilometri de Năvodari. Este considerată cea mai frumoasă plajă sălbatică din România. De asemenea, câțiva kilometri mai încolo se află plaja Vadu. Ai grijă însă: dacă ajungi în aceste zone, e recomandat să vii cu provizii de acasă. Plaja Sulina, de unde poți să mergi inclusiv pe Dunăre, plaja Sfantu Gheorghe și plaja Năvodari sunt alte alternative de care te poți bucura. Un plus al plajei din Sulina este acela că apa este foarte mică, chiar și la 15-20 de metri de mal.

 

4. Învață un dans nou- Poți profita de această vară și să te distrezi învațând un dans nou. Alternative sunt destule, în funcție de preferințele tale, de la salsa și bachata la dansuri mai clasice precum tango. Dansul ajută mult la socializare, este distractiv, dar în același timp are și alte beneficii. Studiile de specialitate au arătat că persoanele care dansează au o condiție fizică mai bună, iar problemele la inimă și plămâni sunt mai rare în cazul acestor persoane. De asemenea, dansul menține și flexibilitatea unor părți ale organismului, îmbunătățește tonusul muscular și consolidează structura oaselor.

 

5. Privește orașul de la înălțime- Serile toride de vară devin și mai frumoase la înălțime. În marile orașe din România, în cele mai înalte clădiri, s-au deschis o mulțime de roof-baruri. Poți observa orașul de la înălțime, iar în același timp te poți bucura și de apusuri superbe. O ieșire cu prietenii într-un astfel de loc va reprezenta cu siguranță un prilej de distracție, astfel că e recomandat să mergi la astfel de roof-baruri vara aceasta.

 

6. Mergi la un curs de gătit- Da, și gătitul poate fi distractiv. Mai ales când îți îmbunătățești aptitudinile și vei putea deprinde tainele unei meserii onorabile. Trucurile pe care le vei "fura" de la bucătarii experimentați te vor ajuta cu siguranță să faci rețete mai bune, de care prietenii și familia ta se vor bucura. Te poți specializa strict pe o bucătărie anume, cum ar fi cea grecească, dacă dorești să gătești exact ca în vacanțele tale preferate. De asemenea, dacă vei începe să gătești mai bun și organismul tău va beneficia, deoarece vei evita anumite mâncăruri procesate și vei acorda o importanță mai mare acestui aspect.

 

7. Învață să pictezi- Nu doar că este o activitate relaxantă și distractivă, ci și una care are numeroase beneficii. Studiile de specialitate au demonstrat că pictura reprezintă și o modalitate de tarapie excelentă, întrucât stimulii creativi te ajută să te detașezi de realitate, iar mintea ta va fi mai odihnită. De asemenea, mobilitatea mâinii va fi mult mai bună, în timp ce capacitatea de concentrare va crește și ea. Așadar, pictatul are numeroase beneficii, de care poți profita, în timp ce te distrezi. Nu trebuie neapărat să faci opere de artă

 

8. Mergi cu prietenii la escape room- Jocurile de tip escape room sunt în continuare foarte populare și reprezintă un mod perfect să te distrezi împreună cu prietenii tăi. În plus, această activitate va scoate la lumină și spiritul de combativitate și ingienozitatea fiecăruia. Așadar, este o activitate pe care merită să o încerci în această vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 8 moduri în care te poți distra în această vară.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 moduri în care te poți distra în această vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei