Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 123 (7735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înverșunat să moară: a încercat să se spânzure, după care și-a băgat o petardă aprinsă în gură

Vineri, 28 Mai 2021 (12:10:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul în vârstă de 60 de ani din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, găsit mort în anexa în care locuia, cuprinsă de un incendiu, s-a sinucis, rezultă aproape cert din ancheta polițiștilor și a pompierilor, care au făcut o cercetare minuțioasă la fața locului după ce focul a fost stins.

La sosirea echipajelor de pompieri, joi, în jurul orei 12.00, ardea acoperișul casei și o anexă de locuit (formată din hol, o bucătărie și o cameră de dormit). Incendiul s-a manifestat la acoperiș și a afectat doar o parte din locuință. 

În interior, pompierii au constatat că bărbatul prezintă leziuni deschise la nivelul feței, astfel că s-a declanșat o cercetare minuțioasă, cu polițiști de la Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și medic legist.

Bărbatul locuia pe aceeași proprietate cu fratele său și concubina acestuia, aceasta din urmă dând alarma după ce a auzit două zgomote puternice din camera în care se afla bărbatul în vârstă de 60 de ani. Cercetările au arătat că bărbatul avea semne de tulburări psihice grave de ceva vreme și amenința frecvent că se va sinucide și va da foc la casă. Starea acestuia se agravase după moartea părinților, însă se pare că bărbatul nu a fost consultat ori diagnosticat de un psihiatru.  Pe deasupra, bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul a încercat să se sinucidă prin spânzurare, dând foc și casei în același timp. Cel mai probabil grinda de care a încercat să se spânzure a cedat, astfel că bărbatul s-a folosit de un dispozitiv pirotehnic improvizat, gen petardă, pe care l-a introdus în gură. Din păcate, bărbatul și-a dus la capăt gestul suicidar, provocând și un al doilea focar de incendiu. Având în vedere dispozitivul pe care și-l pregătise, este evident că acesta își premeditase sinuciderea.   

Polițiștii continuă cercetările și așteaptă și concluziile medico-legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înverșunat să moară: a încercat să se spânzure, după care și-a băgat o petardă aprinsă în gură.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înverșunat să moară: a încercat să se spânzure, după care și-a băgat o petardă aprinsă în gură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei