Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 122 (7734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Legile succesului și fericirii

Lumea este încărcată cu tipare energetice, vibrând încontinuu într-un nesfârșit schimb reciproc. Fiecare dintre noi este parte a acestui circuit neîntrerupt. Universul și oamenii din jur vor reacționa conform aceleiași forțe vitale pe care o proiectăm în exterior.

Există multe straturi ale fenomenului energetic, iar Universul va reacționa mai degrabă la reflexe dobândite decât la dorințe și nevoi din vizualizările noastre de moment. Iată de ce tehnica de codare este atât de importantă. Primul scop, din punct de vedere energetic, este să depășim vechile suferințe și să obținem o fericire sinceră, în toate planurile existenței noastre. Rezultatele care urmează se bazează pe legea naturală. Din acest motiv, este foarte important să analizăm pe scurt câteva dintre legile universale care se aplică în cazul nostru.

Una dintre legile naturale elementare se referă la modul în care lucrurile ajung să capete existență. Pentru ca ceva să existe, este necesar mai întâi să capete contur la nivelul gândului sau la nivel conștient. Când vine vorba despre experiența personală, înseamnă că propriul nostru conștient creează realitatea personală. Adică informația pe care o generăm despre noi și despre viața noastră, la nivelul gândurilor și al convingerilor, este transferată în timp și spațiu, ajungând să se intensifice din ce în ce mai mult.

Acesta este motivul atât de important pentru care trebuie să ne înțelegem reflexele dobândite. Dacă avem convingerea că suntem ratați, realitatea noastră va căpăta această formă. Dacă insistăm foarte mult, la nivel conștient, asupra lipsurilor noastre, atunci lipsurile vor fi tot mai des întâlnite printre experiențele noastre de viață. Tiparele unor astfel de credințe pot și trebuie să fie decodate, așa încât să poată fi format un conștient nou, viguros și optimist.

Legea magnetismului privește energia și vibrațiile emoționale. Ea ne arată că, asemenea conștientului nostru, energia forței noastre vitale este proiectată în exterior, spre Univers. Dar, în vreme ce conștientul formează realitatea, vibrația personală atrage oameni și situații ale căror vibrații se potrivesc cu ale noastre.

Energia forței vitale abundă în reflexe emoționale. De fapt, Universul va găsi corespondent pentru energia noastră emoțională predominantă, aducând spre noi din ce în ce mai multe sentimente de același fel. Din fericire, emoțiile negative pot fi decodate și ele, iar în locul lor pot fi stabilite emoții pozitive și stimulante. De fiecare dată când înlocuim emoția negativă cu o vibrație ce corespunde fericirii și păcii, se schimbă inclusiv vibrația pe care o emitem spre lumea din jur. Oamenii și situațiile fericite care ajung la noi vor spori armonia și dorința de bine din viața noastră.

Legile dorinței și intenției dezvăluie fermitatea și claritatea intențiilor noastre. Cu cât dorințele noastre sunt mai clare și mai puțin contradictorii, cu atât cresc șansele ca ele să se împlinească. Însă dacă intențiile noastre sunt însoțite de disperare, o astfel de energie dramatică ne va îndepărta de fapt visurile. Și de această dată, remediul constă în creația conștientă și vibrația pozitivă. Disperarea se bazează pe o interiorizare a fricii și a lipsurilor, iar suferința cauzată astfel menține sentimentul nefericirii și vibrațiile abrazive care se împotrivesc visurilor noastre.

Este important să constatăm când devine presantă dorința noastră de a obține ceva. Astfel, putem transforma acea emoție negativă și putem aborda cu seninătate scopul pe care îl avem. Disperarea în sine este un reflex dobândit și ne va face totdeauna să ne simțim temători și lipsiți de putere. Dacă aplicăm aceste lucruri având în suflet pace sufletească, încredere de sine și determinare, atenția ne va fi limpede și necontradictorie. În sfârșit, intenția de a ne crea și programa fericirea autentică în viață nu doar că va transforma asta în realitate, ci va crea o vibrație irezistibilă, care ne va aduce o bucurie și mai mare.

Datorită naturii lor, forțele miraculoase conțin conexiuni energetice. De pildă, între conștiința de sine, exprimarea sinelui și iubirea de sine există o legătură intrinsecă. Este un efect de domino care deschide căi neurale noi și pozitive. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea mult spre ce anume să ne îndreptăm atenția mai întâi. Ne jucăm cu un element, apoi mergem spre celelalte. Folosim afirmațiile care corespund cu adevărat vibrației noastre și deschidem calea fluxului energetic care vibrează deja în interiorul nostru. Schimbarea poate fi într-atât de surprinzătoare, încât vom fi uimiți de rezultatele obținute.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legile succesului și fericirii.
 Vizualizări articol: 2857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 35 voturi
Legile succesului și fericirii5.0535

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei