Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 112 (7724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Lungu precizează că varianta ca la Zilele Sucevei să intre doar vaccinații a fost o discuție de principiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent alături de premierul Florin Cîțu, că declarația potrivit căreia la evenimentele care vor fi organizate pentru a sărbători Zilele Sucevei, pe 24 iunie, vor avea acces doar persoanele care prezintă un certificat de vaccinare împotriva Covid-19 a fost o „discuție de principiu”.

În cadrul conferinței de presă organizate la centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City Suceava, premierul Florin Cîțu a fost întrebat ce părere are despre acest anunț făcut de Ion Lungu. Florin Cîțu a spus că nu știe când sunt organizate Zilele Sucevei, iar după ce Ion Lungu i-a precizat data, premierul a afirmat că „pe 24 iunie s-ar putea să fie mai bine”. La rândul său, Ion Lungu a declarat că „sigur că este o discuţie, din principiu. Să ajungem până atunci. Da, este posibil, să vedem măsurile de relaxare. Dacă luăm astăzi un caz concret, 300 de persoane, clar că în acel perimetru îngrădit putem avea şi această preferinţă să arate adeverinţa de vaccinare. Să stimulăm tinerii în primul rând să se vaccineze. Dar nu este încă o decizie luată, este o discuţie de principiu, luată în dezbatere publică. În funcţie de cum vor evolua lucrurile până atunci vom lua o decizie”, a afirmat primarul Sucevei.

Reamintim că Ion Lungu a declarat, miercuri, că de Zilele Sucevei manifestările vor fi cele tradiționale, organizate de municipalitate cu acest prilej, dar în acest an sunt doar pentru vaccinați, iar spațiile în care se vor desfășura evenimentele vor fi îngrădite și supravegheate de polițiști locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu precizează că varianta ca la Zilele Sucevei să intre doar vaccinații a fost o discuție de principiu.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu precizează că varianta ca la Zilele Sucevei să intre doar vaccinații a fost o discuție de principiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei