Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 112 (7724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Optimism

Premierul Florin Cîțu: „Sunt toate condițiile pentru a avea o explozie a creşterii economice în următorii patru ani”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a declarat, vineri, la Suceava, că în momentul de față în România sunt îndeplinite condițiile pentru ca în următorii patru ani să se ajungă la „o explozie” a creșterii economice, însă pentru aceasta trebuie să se ajungă în etapa „post-pandemie”.

Florin Cîțu a spus că în etapa post-pandemie atenția va fi concentrată din nou pe economie. „Timp de un an de zile, am fost concentraţi pe sănătate, pe pandemie, dar trebuie să revenim la perioada post-pandemie. Am pregătit măsurile economice, avem în negociere PNRR, sunt fondurile europene, dar trebuie să trecem de această perioadă şi numai prin vaccinare, printr-o campanie de vaccinare de succes putem să ajungem mai repede la această perioadă”, a spus Cîțu.

El a subliniat faptul că în momentul de față lucrurile arată foarte bine în economie. „Venitul creşte, puterea de cumpărare a românilor creşte, avem investiţii în creştere şi sunt resurse financiare pe care le aşteptăm, 29,2 miliarde de euro din PNRR, 46 de miliarde euro fonduri europene, plus bugetul de stat, în fiecare an. Deci avem toate condiţiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creşterii economice, un număr mai mare de locuri de muncă, putem să facem şi autostrăzi, şi spitale, lucruri care nu s-au făcut în 30 de ani de zile”, a spus premierul României. El a declarat că toate acestea vor putea fi realizate dacă România va trece de pandemia de coronavirus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Florin Cîțu: „Sunt toate condițiile pentru a avea o explozie a creşterii economice în următorii patru ani”.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premierul Florin Cîțu: „Sunt toate condițiile pentru a avea o explozie a creşterii economice în următorii patru ani”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei