Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 105 (7717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Ecologizare

Munți de gunoaie au fost adunați din pădurea din zona drumului care leagă Adâncata de Fetești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Munți de gunoaie s-au adunat ieri după o amplă acțiune de ecologizare realizată în pădurea care străjuiește drumul dintre Adâncata și Fetești. Pădurea care este proprietate privată nu se află în administrarea Ocolului Silvic Adâncata, iar gunoiul a fost aruncat în decurs de mai mulți ani. Joi dimineață, zeci de oameni, angajați ai Ocolului Silvic Adâncata, ai Primăriei Adâncata, dar și voluntari au luat zona la pas și de pe o distanță de circa un kilometru au adunat 600 de saci cu gunoaie, însemnând 40 mc de deșeuri dintre cele mai diverse, de la anvelope uzate până la peturi de plastic, doze de bere, haine sau hârtii.

Acțiunea a fost organizată de Carmen Mihețiu, șefa OS Adâncata, și primarul Viorel Cucu, aceiași oameni care și-au adus contribuția și la cealaltă amplă acțiune de ecologizare organizată în urmă cu două săptămâni și în urma căreia s-au adunat peste 700 de saci cu gunoaie.

”Vrem ca acestea să fie nu doar exemple, ci și semnale de alarmă pentru oamenii care aruncă gunoaiele la voia întâmplării. Dacă vrem o țară ca afară, să ne comportăm ca atare. Vreau să atrag atenția că în toate zonele de impact vom instala camere de supraveghere, iar persoanele care vor fi prinse că aruncă deșeuri vor fi aspru sancționate”, a arătat Carmen Mihețiu. Ambele zone ecologizate în ultima perioadă au fost și în atenția comisarilor Gărzii de Mediu Suceava, care au constatat existența munților de gunoaie și după discuții cu reprezentanții Ocolului Silvic Adâncata s-au stabilit termene clare pentru igienizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Munți de gunoaie au fost adunați din pădurea din zona drumului care leagă Adâncata de Fetești.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Munți de gunoaie au fost adunați din pădurea din zona drumului care leagă Adâncata de Fetești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei