Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 105 (7717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

Lucrări fără autorizații în centrul municipiului, sancționate de administrația locală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O serie de lucrări la un spațiu comercial, cât și ocuparea domeniului public, fără nici un fel de autorizații, au constituit tema unui control efectuat ieri dimineață de reprezentanții primăriei rădăuțene, la un spațiu comercial situat chiar în centrul municipiului. Potrivit comunicatului primit de la administrația locală rădăuțeană, șeful Serviciului Urbanism din Primăria Rădăuți și șeful Poliției Locale s-au deplasat, la mijlocul acestei săptămâni, la obiectivul în litigiu situat în Piața Unirii nr. 5, unde au constatat că se execută lucrări de placare la fațadă. În aceste condiții, titularul investiției, care era prezent la fața locului, a fost notificat privitor la sistarea lucrărilor, însă continuarea acestora a impus ca o echipă din cadrul Primăriei municipiului Rădăuți să se deplaseze și ieri acolo, unde a constatat lucrări în desfășurare și ocuparea domeniului public cu o schelă metalică pentru montarea căreia nu exista nici un aviz.

 

UAT Rădăuți a formulat o plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți

În comunicat se mai arată că respectiva lucrare a făcut obiectul verificărilor din partea primăriei încă din luna decembrie 2020, când s-a întocmit procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor nr. 13/28.12.2020, când pe lângă amenda aplicată s-a dispus măsura sistării imediate a lucrărilor. Pentru că beneficiarul lucrării a ignorat cele dispuse de primărie, UAT Rădăuți reprezentată prin primar a formulat o plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, împotriva beneficiarului investiției.

În paralel cu acțiunile întreprinse de administrația locală, lucrarea respectivă a fost controlată și de către Inspecția de Stat în Construcții, care în decembrie 2020 a constatat realizarea unor lucrări de construcții cu încălcarea reglementărilor tehnice în vigoare și a cerințelor privind asigurarea calității în construcții, pentru care s-au dispus măsuri cu termene de intrare în legalitate, precum și oprirea execuției lucrărilor. În aceste condiții, s-a întocmit informarea nr. 7728/6.05.2021 prin care s-a solicitat depunerea spre instanță a unei cereri de dispunere a măsurilor necesare prin ordonanță președințială, se mai arată în comunicatul de la Primăria Rădăuți. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări fără autorizații în centrul municipiului, sancționate de administrația locală.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrări fără autorizații în centrul municipiului, sancționate de administrația locală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei