Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 94 (7706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Cuşnir atrage atenția asupra siguranței pietonilor și bicicliștilor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a atras atenţia asupra siguranţei pietonilor și bicicliștilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Dan Ioan Cuşnir a arătat că în ultimii ani municipalitatea a apelat doar la compromisuri la standarde și reguli, compromisuri care afectează siguranța și calitatea vieții sucevenilor și care duc la cheltuirea ineficientă a banului public din taxe și impozite. Cuşnir a declarat că în Suceava, în fiecare an au loc accidente mortale pe trecerile de pietoni, iar aceste nenorociri se întâmplă pentru că s-au făcut compromisuri la calitatea vopselelor marcajelor rutiere, la calitatea iluminatului public, în special în zonele trecerilor pentru pietoni, dar şi pentru că nu există covorul antiderapant dinaintea trecerilor de pietoni, ci cel mult niște suprafețe vopsite în roșu.

Liderul PSD Suceava a declarat că actuala conducere a primăriei se laudă cu „Diplomă de Excelență” în iluminat public, însă în oraș este beznă. El a ţinut să-i transmită primarului Ion Lungu că şi sucevenii merită aceleaşi condiţii de siguranță pe care le au locuitorii altor orașe din România. Pe de altă parte, Dan Ioan Cușnir a spus că edilul Sucevei a declarat că „adevăratele piste de biciclete” urmează să fie amenajate. Liderul PSD Suceava s-a întrebat din ce bani s-au trasat, în lunile august-septembrie 2020, piste verzi de bicicletă din municipiu, care în şase luni s-au deteriorat fără să fie folosite de aproape nimeni pe perioada iernii.

Cușnir a spus că în Cluj-Napoca pistele de bicicletă rezistă de aproape șase ani, iar în Suceava s-au deteriorat după 6 luni. El a mai afirmat că piste de biciclete și de trotinete, pe trotuar, nu există nicăieri în lumea civilizată. Dan Ioan Cușnir consideră că trasarea pistelor de biciclete pe trotuar este o greșeală, la fel cum este și amplasarea indicatoare rutiere inutile. „Compromisul este ca o scară pe care întotdeauna cobori, niciodată nu urci. Nu poți ajunge la obiective mărețe coborând. Nu putem construi un oraș de succes făcând compromisuri. Nu mai putem accepta compromisuri la siguranța pietonilor din Suceava! Nu mai putem accepta compromisuri la siguranța bicicliștilor și a utilizatorilor de trotinete din Suceava!”, a mai spus Dan Ioan Cușnir.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir atrage atenția asupra siguranței pietonilor și bicicliștilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir atrage atenția asupra siguranței pietonilor și bicicliștilor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei