Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 94 (7706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Reprobabil

Gunoaiele au pus stăpânire pe comuna Dornești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din cele mai bogate comune din județul Suceava este asfixiată de gunoaie. La Dornești sunt mai multe locuri unde deșeuri de toate tipurile, de la cele animale, casnice, din construcții sau de altă natură, au fost aruncate în bătaie de joc. E drept, nici conducerea Primăriei Dornești nu pare să-și fi dat silința prea mult pentru a gestiona acest fenomen, astfel încât diferite zone din comună arată în mod deplorabil. În zona fostei ferme de porci de pe marginea râului Suceava tronează tone întregi de gunoaie. Materiale din demolări, pământ amestecat cu plastic sau alte deșeuri se pot observa pe o suprafață de circa 15 ari. Intrarea în acest depozit clandestin este ”blocată” cu o barieră din lemn mobilă pe care scrie că depozitarea gunoaielor în drum și pe platformă este interzisă, iar amenda se ridică la sume cuprinse între 5.000 - 10.000 de lei. O piedică nesemnificativă în calea celor care vor să scape de gunoaie fără să achite taxele aferente. O altă zonă unde gunoaiele sunt o pată de culoare nedorită este lângă un pod din apropierea Cimitirului Mare, în drum spre groapa de cenușă. Într-o parte a drumului sunt aruncate zeci de kilograme de lână rezultată din tunderea oilor, în timp ce vizavi este plin de peturi, pungi de plastic, doze de bere și alte deșeuri menajere. Reporterii cotidianului ”Monitorul de Suceava” au luat legătura cu reprezentanții Gărzii de Mediu, care au precizat că vor verifica situația din teren, iar dacă se va impune vor aplica sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gunoaiele au pus stăpânire pe comuna Dornești.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gunoaiele au pus stăpânire pe comuna Dornești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei