Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 94 (7706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă cumplită!

Copilul accidentat mortal la Siret era elev în clasa a VI-a în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copilul accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Siret era elev în clasa a VI-a la Școala „Miron Costin” din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Denis era din cartierul Burdujeni și se afla în Siret în vizită la un văr.

”Cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale <Miron Costin> Suceava sunt alături de familia Hănceanu, în acest moment de grea încercare. Suntem profund îndurerați de pierderea celui care a fost elevul școlii și care va rămâne în inimile noastre prin inocența și prin bunătatea pe care ni le-a dăruit în scurta lui trecere prin lume. Drum lin printre îngeri, Denis!”, a transmis unitatea de învățământ pe pagina sa de Facebook.

Drama familiei este una greu de descris în cuvinte. Părinții au mai pierdut un copil în urmă cu câțiva ani.

În cadrul unui proiect caritabil care era programat în cadrul școlii se vor strânge bani pentru sprijinirea familiei greu încercate.

Accidentul s-a produs marți după-amiază, în jurul orei 16.15, pe strada Alexandru cel Bun din Siret, la trecerea de pietoni din dreptul farmaciei Donna.

Cercetările preliminare ale polițiștilor indică faptul că băiatul a traversat strada regulamentar, pe locul marcat.

Adina Zegrea, în vârstă de 22 de ani, din comuna Dresca, județul Botoșani, conducea un WV Passat, pe direcția spre Vama Siret. În dreptul farmaciei, mașina condusă de tânăra în vârstă de 22 de ani l-a lovit în plin pe băiatul de 12 ani, care traversa strada.  

Minorul a fost găsit de personalul medical inconștient la fața locului, cu multiple traumatisme. Inițial, copilul a fost resuscitat, însă la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Siret a intrat din nou în stop cardio-respirator, fiind declarat ulterior decedat.    

”Din nefericire, și în ciuda eforturilor echipajului SMURD și ale cadrelor medicale din spital, după aproximativ 50 de minute a fost declarat decesul copilului”, au transmis pompierii militari.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Având în vedere că șoferița nu a avut circumstanțe agravante (are permis de conducere, avea alcoolemie 0, nu a părăsit locul accidentului etc.), aceasta va fi cercetată în stare de libertate.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copilul accidentat mortal la Siret era elev în clasa a VI-a în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 4902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Copilul accidentat mortal la Siret era elev în clasa a VI-a în Burdujeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei