Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 78 (7690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Senatorul PNL Daniel Cadariu vrea ca PSD-iștii suceveni să spună și să își asume adevărul cu privire la depozitul de deșeuri de la Pojorâta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, le-a solicitat PSD-iștilor suceveni să spună și să își asume adevărul cu privire la depozitul de deșeuri de la Pojorâta. Constantin Cadariu a afirmat că cel care a decis locația acestui depozit este fostul președinte al PSD Suceava, Gavril Mîrza, apoi fostul primar PSD din Pojorâta, Ioan Raia, a pus la dispoziție amplasamentul, iar un alt lider al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a dispus începerea lucrărilor.

Cadariu a precizat că în acest sens, „mărturie stau” adresa Consiliului Județean nr. 2826 din 13 martie 2007, Hotărârea Consiliului Local Pojorâta nr. 14 din 15.03.2007, respectiv Autorizația de construire nr. 16245 din 3.10.2012 emisă de Consiliul Județean Suceava. „Așa se prezintă opiniei publice informațiile corecte și documentate. Însă, din păcate, unii dintre proaspeții demnitari ai PSD Suceava au învățat rapid să folosească minciuna și manipularea ca instrument de comunicare publică. Un tânăr parlamentar socialist sucevean, care s-a <trezit> a fi mare specialist pe nenumărate domenii printre care turism și mediu, anunță mândru că va închide gropi de gunoi care nu au fost deschise încă”, a declarat senatorul PNL de Suceava.

El a adăugat că același demnitar sucevean al PSD, „după ce nu se mai poate opri din numărat turiști, ajungând la multe milioane numai de el știute”, le cere socoteală autorităților locale și centrale din prezent pentru lucruri și fapte din trecut, „comise” exact de către „marii înaintași politici ai PSD Suceava”. De asemenea, Constantin Daniel Cadariu a spus că și un alt deputat al PSD Suceava, „importat din laboratoarele Antenelor de la București”, s-a trezit să dea lecții de patriotism local raportate la efectele pandemiei din județul Suceava. „Adică reprezentantul unuia din trusturile de presă care ne-au pus anul trecut amprenta de <Lombardia României>, care probabil habar nu avea pe atunci unde e situată Suceava pe hartă, a încercat săptămâna trecută să își facă imagine cățărându-se pe suferința noastră, a sucevenilor”, a încheiat Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PNL Daniel Cadariu vrea ca PSD-iștii suceveni să spună și să își asume adevărul cu privire la depozitul de deșeuri de la Pojorâta.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul PNL Daniel Cadariu vrea ca PSD-iștii suceveni să spună și să își asume adevărul cu privire la depozitul de deșeuri de la Pojorâta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei