Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 78 (7690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arestat acasă

Un sucevean cu trei condamnări în Italia nu poate fi extrădat din cauza pandemiei de Covid-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a fost condamnat în trei dosare penale pentru fapte comise pe teritoriul Italiei a fost plasat în arest preventiv, măsură care a fost prelungită pentru încă 30 de zile. Prelungirea a venit la solicitarea autorităților din Peninsulă, care au invocat pandemia de Covid-19 pentru menținerea lui Adrian Caliniuc, din Salcea, în arestul Poliției Suceava. Pe numele său au fost emise trei mandate europene de arestare de către un procuror din Bergamo.

În cursul anului 2015, suceveanul a fost judecat și condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 11 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie agravată şi purtare de instrument pentru a vătăma. În seara zilei de 29 iulie 2011, împreună cu alte persoane, prin ameninţare, folosind un cuţit de bucătărie, a agresat o persoană, a încercat să intre în interiorul locuinţei acesteia, folosindu-se de cheile pe care le-a sustras.

Adrian Caliniuc a mai primit o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat din locuinţă. Pe data de 7 octombrie 2009, suceveanul și alte patru persoane au intrat în Institutul de Stat „Ucellis" din Udine, de unde au furat două difuzoare iphone, două perechi de pantofi, un Ipod Apple, o pereche de căşti marca Converse, o pereche de pantofi Nike, un oboi, un stativ cu câteva partituri muzicale, un rucsac marca Napapijri, un laptop, un telefon mobil, un rucsac marca Porton, câteva cărţi, 300 de euro, un pulover roşu şi un costum de sală.

Cea de-a treia condamnare este de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de opunere de rezistenţă faţă de un ofiţer public. Împreună cu alte trei persoane, Adrian Caliniuc a împiedicat activitatea de control a ofiţerilor de poliție judiciară din Chestura din Udine, nerespectând ordinul de a se opri și efectuând manevre periculoase cu maşina, pentru a evita să fie oprit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean cu trei condamnări în Italia nu poate fi extrădat din cauza pandemiei de Covid-19.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean cu trei condamnări în Italia nu poate fi extrădat din cauza pandemiei de Covid-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei