Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 6 (7618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capăt de drum

A murit Sorin Dăniloaia, președintele fondator al Rotary Club Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O veste tristă a cuprins vineri orașul Fălticeni, după anunțul potrivit căruia Sorin Dăniloaia, unul din oamenii apreciați ai acestei urbe, a murit. Președintele fondator al Rotary Club Fălticeni, Sorin Dăniloaia, a murit în urma unui atac cerebral.

Colegii de la Rotary Club Fălticeni au transmis întregul lor regret și condoleanțe familiei, iar pe pagina de socializare au publicat mai multe date despre Sorin Dăniloaia, un om extrem de cunoscut în oraș.

”S-a născut la Fălticeni, fiind nepot, după mamă, al unui cunoscut preot din zonă. Tot în târgul de pe Șomuz (care, pe atunci, nu era municipiu) a urmat primii ani de școală. A absolvit Liceul de Informatică <Grigore Moisil> din Iași, dintre ai cărui profesori o evoca, cu mare respect și recunoștință, pe Ecaterina Ilisei (regretata soție a scriitorului și omului de televiziune și de radio Grigore Ilisei, membru de onoare al Rotary Club Fălticeni). După finalizarea studiilor, la Institutul Politehnic din Iași, a urmat stagiatura la Comănești, ca profesor-inginer, dar, cu prima ocazie a revenit în orașul copilăriei. A lucrat ca inginer la SC Dumbrava SA și ca șef al oficiului de calcul la SC Forestfalt SA. De mai multă vreme a devenit propriul său angajat la o firmă de familie, prin care presta servicii în județele din nord-estul țării. În anul 2019, împreună cu câțiva prieteni, a pus bazele unui club de elită în Fălticeni, a cărui afiliere oficială la Rotary International (Districtul 2241, România și Republica Moldova) a avut loc în anul 2020, la sfârșitul lunii februarie.

Alături de ceilalți membri ai clubului a încercat să răspândească binele în comunitatea locală, sub deviza „a servi mai presus de sine”, prin acțiuni de felul: ghiozdane complet echipate pentru noi proprietari din clasa I (elevi cu situație modestă), lansarea noii ediții a cărții „Fălticeni – mon amour”, inițiativa „zilnic, o masă caldă” (pentru persoanele afectate de pandemie), programul cu „tine, on-line” (tablete pentru elevi), furnizare de echipament sportiv pentru un mic-mare campion din Fălticeni, donații pentru spital (paturi electrice cu dotări, măști, dezinfectant, echipamente de protecție) ș.a. Ne-a reprezentat clubul la mai multe evenimente din District, în România și în Republica Moldova”, sunt câteva repere din viața lui Sorin Dăniloaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit Sorin Dăniloaia, președintele fondator al Rotary Club Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A murit Sorin Dăniloaia, președintele fondator al Rotary Club Fălticeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei