Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 6 (7618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Un polițist aflat în timpul liber a imobilizat un șofer pericol public - ”era să intre în vreo cinci mașini”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un polițist rutier de la Fălticeni, care se afla în timpul liber alături de soție și copii, a fost nevoit să alerge pe câmp după un șofer pericol public, care i-a atras atenția după ce a ieșit dintr-o crâșmă și s-a urcat la volan, circulând apoi extrem de haotic. Joi după-amiază, în jurul orei 17.30, agentul-șef Gabriel Liuță, de la Compartimentul Rutier al Poliției municipiului Fălticeni, a observat, în timp ce se deplasa pe drumul județean din satul Huși, comuna Preutești, cum mașina din fața sa, la volanul căreia se urcase bărbatul ieșit din crâșmă, este condusă extrem de haotic.

”Într-un interval foarte scurt de timp era să intre în vreo cinci mașini, în 15 ani de poliție nu am văzut pe cineva să meargă într-un asemenea hal. La un moment dat, probabil vrând să facă stânga, s-a blocat cu mașina într-o balustradă. M-am dus la el, i-am cerut să oprească imediat motorul. Era incoerent, mi-a zis să-l las în pace, a coborât din mașină și a fugit peste calea ferată. Eu sesizasem între timp patrula de serviciu, dar a trebuit să intervin, am fugit după el și l-am imobilizat, după care l-am predat colegilor”, ne-a relatat polițistul.

Polițiștii din patrula de serviciu au constatat că este vorba de un localnic de 54 de ani, care inițial a refuzat să sufle în etilotest. Până la urmă a acceptat, rezultând o concentrație de 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe de sânge și s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist aflat în timpul liber a imobilizat un șofer pericol public - ”era să intre în vreo cinci mașini”.
 Vizualizări articol: 2444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un polițist aflat în timpul liber a imobilizat un șofer pericol public - ”era să intre în vreo cinci mașini”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei