Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2020 - Anul XXV, nr. 269 (7574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Contracte de peste 30 de milioane de lei, vizând Bazarul și iluminatul public, semnate de primarul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două contracte, în valoare de peste 30 de milioane de lei (fără TVA), au fost semnate săptămâna aceasta, la sediul Primăriei Suceava, de către edilul Ion Lungu și reprezentanții firmelor care au câștigat licitațiile respective.

“Ne ținem de cuvânt. Am semnat două contracte importante:

1) Instalație de încălzire în Complexul Comercial Bazar cu o valoare de 19.048.978,77 de lei fără TVA, cu Asocierea care a câștigat licitația, respectiv firmele S.C. "Conbucovina" S.A., S.C. "ADA Podcons" S.R.L. și S.C. "Loial Impex" S.R.L., toate fiind din Suceava.

2) De asemenea, cu firma S.C. "Urbioled" S.R.L. Iași, care a câștigat licitația, am semnat contractul "Delegare gestiune prin concesiune a Serviciului de iluminat public al municipiului Suceava", în valoare estimată de 11.750.000 de lei pe o perioadă de 5 ani” , a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Valoarea lucrărilor de asigurare a căldurii în Bazar este de aproximativ 4 milioane de euro, deoarece pentru conectarea complexului comercial la termoficarea orașului sunt necesare lucrări ample, de extindere a rețelelor într-o zonă nouă, pe o suprafață de câteva hectare, plus instalațiile și corpurile de încălzire necesare pentru halele amenajate de municipalitate.

Delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului de iluminat public al municipiului Suceava cuprinde servicii de întreținere, revizii și reparații : 1.200.000 lei/an (fără TVA); extindere iluminat public: 600.000 lei/an (fără TVA); modernizare sistem de iluminat public: 550.000 lei/an (fără TVA).

Prestațiile și lucrările care vor fi asigurate de operatorul desemnat câștigător al licitației sunt: întreținerea–menținerea în starea de funcționare a elementelor aparținând sistemului de iluminat public pentru asigurarea funcționării continue și optime; realizarea iluminatului festiv/iluminat festiv de sărbători prin închirierea/achiziționarea, montarea și demontarea echipamentelor; montarea/demontarea și asigurarea de asistență tehnică pentru instalațiile electrice necesare în cadrul manifestărilor cultural-artistice din municipiul Suceava; modernizarea și extinderea infrastructurii sistemului de iluminat public, în baza programelor stabilite de municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contracte de peste 30 de milioane de lei, vizând Bazarul și iluminatul public, semnate de primarul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contracte de peste 30 de milioane de lei, vizând Bazarul și iluminatul public, semnate de primarul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei