Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2020 - Anul XXV, nr. 269 (7574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Transporta peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă și s-a ales cu un mandat de arestare

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020 (13:32:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un sucevean în vârstă de 46 de ani s-a ales cu un frumos cadou în fatidica zi de vineri, 13 noiembrie. În ziua respectivă, la primele ore ale dimineții, mai exact la 5.10, mașina condusă de bărbat a fost oprită pentru control la Milișăuți. Autoutilitara, dar și remorca tractate, ambele înmatriculate în România, prezentau semne vizibile că au fost modificate. Pentru o verificare mai atentă, șoferul a fost condus la sediul Poliției de Frontieră din Rădăuți.

”În urma unui control amănunțit, s-a constatat că atât în podeaua dublă a autoutilitarei, cât și în cea a remorcii, sunt mai multe colete cu țigări, care în urma inventarierii s-a constatat că acestea conțin 12.460 pachete țigări de proveniență Duty-Free. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 170.700 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara și remorca în valoare de 21.000 lei, folosite în activitatea infracţională au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Procurorii au decis să ceară arestarea sa preventivă, iar vineri spre seară propunerea a fost însușită de un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Rădăuți. Șoferul care transporta țigările de contrabandă a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, dar măsura nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transporta peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă și s-a ales cu un mandat de arestare.
 Vizualizări articol: 5993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Transporta peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă și s-a ales cu un mandat de arestare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei