Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2020 - Anul XXV, nr. 252 (7557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deschidere

Candidatul PNL din Diaspora pentru Senat, Mihai Dohotar: Numărul meu de telefon va fi un fel de 112 pentru românii din străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL de pe locul 2 pe lista PNL Diaspora, bucovineanul Mihai Dohotar, a declarat că după ce va fi ales în Parlamentul România va avea o deschidere totală față de problemele românilor aflați în străinătate, așa cum de altfel se întâmplă și în momentul de față. Omul de afaceri Mihai Dohotar, în vârstă de 54 de ani, este plecat din anul 1996 în Grecia, în momentul de față fiind și consilier în cadrul cabinetului secretarului de stat al Departamentului Românilor de Pretutindeni, din Guvernul României, condus de Ovidiu Burdușa. Mihai Dohotar este și vicepreședinte al PNL Diaspora, fiind coordonator regional pe zona Sud – Est a Europei, respectiv în țările Grecia, Cipru, Turcia și Bulgaria. El a ținut să precizeze că PNL Diaspora, este condusă de senatorul Viorel Badea, care se află pe prima poziție pentru Senat din partea acestei organizații liberale. Mihai Dohotar a ținut să le transmită românilor din Diaspora că este important să se voteze la alegerile parlamentare, să voteze cu PNL, pentru că astfel vor avea siguranța că vor avea un partener deschis la rezolvarea problemelor cu care se confruntă. El a făcut un apel special către sucevenii din Diaspora să vină la vot și să voteze cu PNL. „Suceava este unul dintre județene cu cei mai mulți cetățeni aflați în Diaspora și este extrem de important să aibă un reprezentant în Parlamentul României. Mesajul meu pentru ei și pentru toți românii din Diaspora este să meargă la vot, să își exprime opțiunea, pentru a nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru ei, a declarat Mihai Dohotar. El a adăugat că este onorat de faptul că ocupă locul doi pe lista de candidați pentru Senat din partea PNL Diaspora. „În PNL, și în mod special în PNL Diaspora lucrurile merg un pic altfel decât cred oamenii că se întâmplă în politică. Se ține foarte mult cont și de om, de activitatea lui și vrem să fim cât mai mult aproape de românii aflați în străinătate”, a mai spus candidatul PNL Diaspora pentru Senat. Mihai Dohotar a subliniat faptul că va fi disponibil pentru românii din Diaspora la orice oră din zi și din noapte. „Cartea noastră de vizită, numărul meu de telefon va fi un fel de 112 pentru românii din Diaspora. Este un lucru pe care l-am învățat de la președintele PNL Diaspora, Viorel Badea, care are întotdeauna o deschidere maximă față de românii din afara granițelor țării. Și la orice oră din zi și din noapte le vom răspunde. Le vom răspunde și vom încerca să rezolvăm problema fiecăruia”, a dat asigurări Mihai Dohotar.

El a mai declarat că este extrem de important ca românii să aibă un președinte susținut de PNL, un Guvern PNL și un Parlament în care majoritatea să o dețină liberalii. „Noi vrem să convingem electoratul din Diaspora că este nevoie de un tot unitar, de o echipă completă. Vrem să le arătăm că numai astfel lucrurile vor merge într-o direcție bună. Avem președinte, consilii județene și locale, trebuie să avem și Parlamentul, apoi și Guvernul cu o susținere parlamentară importantă. Și atunci va trebui să răspundem în fața românilor pentru ceea ce vom face. Românii din Diaspora trebuie să știe că vom fi alături de ei. Din păcate foarte mulți parlamentari au fost văzuți de români doar în campanie și apoi patru ani nu au mai fost alături de ei. Vreau să le transmit românilor din Diaspora că noi știm problemele pe care le au, știm și avem proiecte pregătite pentru a veni în sprijinul lor și le vom duce la îndeplinire. Dar trebuie să ai un Guvern cu o susținere parlamentară puternică pentru a putea rezolva aceste probleme”, a declarat candidatul PNL Diaspora pentru Senatul României. Mihai Dohotar a subliniat faptul că este pentru prima dată când PNL prezintă o listă de candidați care sunt din Diaspora.

Nu în ultimul rând, Mihai Dohotar a precizat că și în momentul de față, dar și în calitate de parlamentar îi va sprijini pe românii din străinătate pentru a se asocia, pentru că numai astfel aceștia vor putea să lupte pentru drepturile pe care le au, ca cetățeni europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL din Diaspora pentru Senat, Mihai Dohotar: Numărul meu de telefon va fi un fel de 112 pentru românii din străinătate.
 Vizualizări articol: 2478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Candidatul PNL din Diaspora pentru Senat, Mihai Dohotar: Numărul meu de telefon va fi un fel de 112 pentru românii din străinătate2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei