Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2020 - Anul XXV, nr. 252 (7557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Criza sistemică e la Barcelona

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

A venit și primul meci adevărat pentru Barcelona, iar ceea ce era de așteptat s-a întâmplat. Un Real Madrid aflat și el într-un fel de criză, mai mult autoindusă, a dezvăluit tututor slăbiciunile catalanilor. Nu le-au dezvăluit până la indecență, precum Bayern, dar tot s-au văzut limpede dedesubturile. Atenție, Real Madrid, ditamai Realul din Madrid, nu a făcut niciun fel de achiziție în perioada asta de transferuri, prelungită de pandemie! Dar mai bine așa decât să facă transferuri aiurea, ca Barcelona. Păi îl ții pe Busquets, la 32 de ani, și-l dai pe Arthur, de 24, la schimb cu Pjanic, care a schimbat și el prefixul! Care Pjanic nici nu-și găsește locul, cum era de așteptat, în El Clasico a rămas pe bancă tot meciul. În timp ce Arhur și-a făcut loc la Juventus și parcă-l văd miercuri că-i arată lui Koeman ce-a pierdut, în meci direct. Eu cred că un cuplu Arthur – de Jong îi punea la adăpost pentru multă vreme de acum încolo pe catalani, în zona centrală. Am văzut că nici acum nu i se găsește locul optim lui Griezmann și nici băiatul ăla care aducea cu Iniesta, Puig, nu mai prinde echipa. Care echipă face în continuare suveica aia în zona careului pentru că nu are în lot alt număr 9 în afară de Braithwaite, care e un fel de Buș sau Buziuc pentru FCSB. De data asta Messi a jucat nefiresc de retras, de la el a plecat pasa spre Alba la golul de 1-1, dar e clar că n-au mai rămas prea mulți oameni cu care să se simtă. În ceea ce-l privește pe Dembélé, cred că este o cauză pierdută, de altfel Barcelona chiar a încercat să scape de el, dar englezii l-au vrut doar ca împrumut, așa că au rămas să se spele pe cap cu el.

De partea cealaltă, Realul cel fără transferuri a vrut și el să scape de Modric, posibil să încerce să scape și de Ramos, pe motiv că orice are un sfârșit. Dar iată-i pe cei doi cum rezolvă un El Clasico! Ramos obține penalty și îl și transformă, fiind declarat și omul meciului, în timp ce Modric intră și ridiculizează apărarea... Iar un tânăr ca Valverde e prețuit și cultivat, în timp ce Vasquez arată spiritul just, intră ca variantă de avarie pe postul de fundaș dreapta și e de netrecut! Cred că Zidane își va conduce trupa către un nou titlu de campioană, ceea ce nu e deloc rău, prea se specializaseră pe sistem eliminatoriu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criza sistemică e la Barcelona.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Criza sistemică e la Barcelona5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei