Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2020 - Anul XXV, nr. 208 (7513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente rutiere

Nouă morți în august pe șoselele din județ, din care patru bicicliști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna august, cea mai problematică din an în județul Suceava în ceea ce privește accidentele rutiere grave, s-a încheiat în 2020 cu un bilanț mai puțin sumbru în ceea ce privește decesele. Dacă anul trecut, în august, în județul Suceava s-au înregistrat accidente grave soldate cu 12 decese, în acest an numărul de decedați în accidente a fost de nouă.

Conducerea Serviciului de Poliție Rutieră Suceava subliniază că situația putea fi mult mai bună, având în vedere că numărul accidentelor cu consecințe tragice în urma coliziunii dintre autoturisme a fost mai redus.

Analiza rutieră arată că din cei nouă morți în accidentele rutiere de pe parcursul lunii august, patru au fost bicicliști. Mai mult, în toate cele patru accidente fatale, cauza este ”abateri comise de bicicliști”, erori grave comise în trafic de aceștia. Un al cincilea decedat a fost un tânăr care se deplasa cu un moped.

Cele patru accidente mortale cu implicarea bicicliștilor au avut loc la Vatra Moldoviței, Breaza, Baia și Volovăț. Ultimul este cel petrecut duminică, 30 august, în care a murit patronul firmei Olint Rădăuți. Omul de afaceri a decedat la numai 44 de ani după ce a scăpat de sub control bicicleta cu care se deplasa, pe drumul județean din Volovăț, într-o zonă de coborâre, lovindu-se violent la cap. Deși operat la Spitalul Județean Suceava, acesta nu a supraviețuit.

Cu toate că la prima vedere s-ar putea crede că numărul mare de accidente cu bicicliști ar putea fi cauzat de traficul tot mai aglomerat de mașini, analiza cazurilor arată că nu este așa, fiind vorba de bicicliști care comit erori grave în trafic, destul de des din cauza consumului de alcool.

Prin comparație, pentru a vă face o idee despre cât de gravă este situația cu privire la bicicliști, anul trecut, în august, nu s-a înregistrat nici un accident mortal în rândul acestora.

Cea mai neagră noapte a fost cea de 22 spre 23 august (sâmbătă spre duminică), când s-au înregistrat două accidente mortale.

La Arbore, un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul marca Audi în care se afla a lovit un stâlp și un cap de pod. La volan era un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Pârteștii de Sus, care a fugit de la fața locului, el fiind prins ulterior de polițiști.
Tot în aceeași noapte, și aproximativ la aceeași oră, un alt tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. După ce a participat la o nuntă, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Solonețu Nou, a părăsit carosabilul cu scuterul pe care îl conducea și a lovit o stivă de lemne. Tânărul a murit imediat, fără a mai putea fi ajutat. Acesta nu avea permis de conducere și nici cască de protecție, iar mopedul cu care circula nu era înmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă morți în august pe șoselele din județ, din care patru bicicliști.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nouă morți în august pe șoselele din județ, din care patru bicicliști5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei