Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2020 - Anul XXV, nr. 208 (7513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Bogdan Codreanu: ”Timp de 30 de ani, PSD și PNL au demonstrat că nu pot să dezvolte județul Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, consideră că timp de 30 de ani, atât PNL, cât și PSD au demonstrat că nu pot să dezvolte județul Suceava. Bogdan Codreanu le-a transmis sucevenilor să îi dea patru ani președinția Consiliului Județean, pentru ca împreună cu echipa PMP să arate că se poate face și administrație performantă, având în vedere că după 30 de ani de „politruci” ai partidelor mari s-a văzut ce s-a putut face. „După primele zile de campanie cu echipa PMP Suceava mesajul se conturează: Ne-am cam săturat de Gheorghe Flutur, ne-am cam plictisit de minciunile celor din PSD, rămânem interziși la blaturile dintre PSD, PNL și USR. PMP este unica soluție din județul Suceava”, a declarat Bogdan Codreanu. El a adăugat că până cu puțin timp în urmă în zona Fălticeni nu se prea auzea de Flutur, iar în zona de munte se auzea de Flutur, dar nu și de PSD, însă acum, în zona de munte a județului se aude tot mai des de Bogdan Codreanu, același lucru întâmplându-se și la Fălticeni și în tot județul. Bogdan Codreanu a spus că în această campanie electorală va intra în contact cu locuitorii din toate localitățile județului pentru a vedea care sunt promisiunile nerealizate făcute de 30 de ani de „politrucii” partidelor mari. În același timp, Codreanu a precizat că actualul președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost „un gigant” al politicii județului Suceava, dar că nu mai este, și a prezentat pliantul electoral al acestuia din 2016, arătând că multe dintre cele promise nu s-au realizat.

„Pe lângă lucrurile rele, Gheorghe Flutur a făcut și lucruri bune. Nu a fost un exemplu pentru mine în politică, dar i-am urmărit parcursul politic și de fiecare dată a fost o provocare pentru că azi spunea alb și mâine spunea negru”, a arătat candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. El a ținut să le transmită sucevenilor să îi dea lui și echipei PMP „patru ani, pentru că politrucilor din partidele mari le-ați dat 30 de ani și rezultatele se văd”. De asemenea, Codreanu a subliniat faptul că PMP Suceava vrea să demonstreze că în patru ani se poate face altfel pentru acest județ, cu o altă abordare față de ceea ce s-a întâmplat „în această rotație PNL-PSD în județ”.

El a mai spus că atât timp cât va fi președinte al Consiliului Județean, primarii nu vor avea de ce să mai vină să stea în antecamera biroului său, deoarece își propune să meargă la fiecare primărie din județ și să prioritizeze cu primarii toate proiectele necesare comunităților locale.

Bogdan Codreanu a dat asigurări că echipa PMP Suceava are capacitatea să gestioneze corespunzător toate aspectele legate de județul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Codreanu: ”Timp de 30 de ani, PSD și PNL au demonstrat că nu pot să dezvolte județul Suceava”.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Bogdan Codreanu: ”Timp de 30 de ani, PSD și PNL au demonstrat că nu pot să dezvolte județul Suceava”5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei