Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2020 - Anul XXV, nr. 208 (7513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Turneul tuturor posibilităților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La acest US Open cu asterisc merită un asterisc suplimentar o partidă din turneul feminin. Kristina Mladenovic a fost întoarsă de la 6-1, 5-1 de o debutantă la un turneu de Grand Slam! Aceasta este o rusoaică de 20 ani, Varvara Gracheva, care probabil se va opri la meciul următor, dacă e să ne luăm după tiparul făptuitorilor de surprize. Mladenovic nu s-a prăbușit chiar de la 5-1, ar fi fost o chestiune prea gogonată, la care vânătorii de blaturi pentru pariuri ar fi avut ce broda, ci a avut chiar 4 mingi de meci la 5-3, evident ratate. Ulterior s-a ajuns în tie-break, pierdut la 2 de franțuzoaică, abia apoi, în decisiv, având loc colapsul mental: 0-6! Apropo de ”lăptărese”, se cuvine a aminti și scorul neașteptat de drastic administrat de Patricia Țig mai cunoscutei Kurumi Nara (chiar dacă mai slab clasată), un 6-1, 6-0 de poveste! Cu ea și Sorana am defilat în primul tur, ceea ce va fi fost greu de repetat în următorul, desfășurat aseară. Așa să fi fost?

Și la masculin am avut parte de un meci cu revenire, protagoniștii fiind Murray și Nishioka. Fostul lider mondial a evitat cu greu o ”lăptăreasă”, apoi de la 0-2 la seturi a avut mereu de făcut rebreak, dar s-a înhămat la treabă fără menajamente. Operația la sold, care părea să pună capăt carierei sale, îl condiționează fără îndoială, o revenire la nivelul precedent fiind de domeniul dorințelor fantastice, dar asta nu-l poate împiedica să se bucure de tenis. Ceea ce a și făcut în meciul cu niponul, clădindu-și revirimentul punct cu punct. Spre final, pe Nishioka încă îl mai țineau picioarele, dar îl părăsise brațul: servea mai slab ca fetele. E drept, înălțimea îl recomandă pentru asta, fiind abia cu două degete mai înalt decât Simona Halep.

Abia aștept ca turneul să-și asume și alte asteriscuri pe care să le amintesc aici, dar luni vom reveni la sportul titular. Avem de elogiat, sper, trecerea lui Mirel Rădoi de pe banca tineretului pe cea a naționalei mari. Chiar diseară, cu Irlanda de Nord.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turneul tuturor posibilităților.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Turneul tuturor posibilităților5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei