Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2020 - Anul XXV, nr. 208 (7513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții în infrastructură

Sute de locuri de parcare, amenajate în Rădăuți în ultimii ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de locuri de parcare au fost amenajate în municipiul Rădăuți în ultimii 4 ani. Practic, nu a existat an în care administrația locală să nu aibă în vedere acest tip de lucrări. În cursul anului 2016 au fost proiectate și executate parcări de reședință pe strada Mihai Viteazu, zona Buturugă, dar și lângă Punctul Termic nr. 5, dar și pe strada Calea Bucovinei.

Anul următor s-a continuat cu strada Mihai Viteazu, în zona blocurilor 5E și 5D, dar și pe strada Grănicerului, la Punctul Termic nr. 3.

În cursul anului 2018 au fost amenajate parcări de reședință în cartierul Călărași, pe tronsonul de la Casa de Cultură până la blocul Bogdan Vodă, nr. 10A.

Anul trecut a adus parcări noi în cartierele Mihai Viteazu, Stadionului și Grănicerului, valoarea totală a lucrărilor fiind de 100.000 de euro, în vreme ce acum se lucrează la amenajarea de parcări pe strada Mihai Viteazu, zona ABC.

Nistor Tatar, primarul municipiului Rădăuți, a precizat că amenajarea parcărilor de reședință reprezintă o normalitate, numai că perioada de 4 ani din actualul mandat nu i-a permis să finalizeze decât o parte din ceea ce și-a propus.

”Orașul este aglomerat, dar facem toate eforturile pentru a asigura un număr cât mai mare de locuri de parcare. Ne-am adaptat de la caz la caz și de la o zonă la alta, iar acolo unde aceste parcări s-au realizat, numărul locurilor a crescut. Rădăuțiul a fost gândit pentru un anumit număr de mașini, iar acum avem de 4-5 ori mai multe față de 1990. Chiar și așa, trebuie să găsim cele mai optime soluții pentru a le asigura locuitorilor din Rădăuți condiții de trai adecvate, inclusiv prin aceste locuri de parcare”, a menționat Nistor Tatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de locuri de parcare, amenajate în Rădăuți în ultimii ani.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de locuri de parcare, amenajate în Rădăuți în ultimii ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei