Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2020 - Anul XXV, nr. 185 (7490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Produsele alimentare de la UE vor fi distribuite populației până pe 26 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul județului Daniel Prorociuc a anunțat că în cursul zilei de vineri s-a finalizat recepția în județ a pachetelor alimentare din Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020, iar prin ordin al prefectului distribuția acestora către persoanele beneficiare se va face până pe 26 august 2020. De precizat că pachetele alimentare conțin făină albă de grâu (5 buc. x 1 kg), mălai (4 buc. x 1 kg), paste făinoase (2 buc. x 400 g), ulei (4 buc. x 1 l), zahăr (2 buc. x 1 kg), orez (4 buc. x 1 kg), conservă din carne de vită (5 buc. x 300 g), conservă din carne de porc (3 buc. x 300 g), conservă pateu de ficat de porc (5 buc. x 200 g), compot de fructe (2 buc. x 720 ml), gem de fructe (1 buc. x 360 g) și gem de fructe dietetic (1 buc. x 360 g).

Daniel Prorociuc a spus că beneficiarii principali sunt familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat, precum și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei. El a explicat că în cazul în care vor exista stocuri rămase după finalizarea distribuirii pentru principalii beneficiari, de pachetele finanțate de Uniunea Europeană prin intermediul Ministerului Fondurilor Europene vor putea beneficia și persoanele aflate pe listele suplimentare așa cum sunt definite în Ordonanța de Urgență precizată mai sus, respectiv “Persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente, definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.”

De asemenea, Daniel Prorociuc a spus că tot până vineri, 7 august, s-au distribuit către beneficiarii finali aproximativ 90% din pachetele de igienă, acestea continuând să fie distribuite către persoanele de pe listele suplimentare până la data de 17 august 2020, așa cum a fost stabilit în calendarul inițial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele alimentare de la UE vor fi distribuite populației până pe 26 august.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Produsele alimentare de la UE vor fi distribuite populației până pe 26 august3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei