Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2020 - Anul XXV, nr. 185 (7490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În județul Suceava sunt 321 de bolnavi de noul coronavirus

Duminică, 9 August 2020 (14:08:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de duminică, în județul Suceava mai sunt 321 de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus. Numărul sucevenilor care sunt bolnavi de Covid-19 a scăzut față de ziua de sâmbătă, când în județ erau 335 ca cazuri active de coronavirus. Prefectura Suceava a mai informat că până duminică dimineața, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.920 de persoane declarate vindecate de Covid.

De asemenea, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 6 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate. Din totalul celor 504 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 129 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 124 pacienți sunt în zona tampon și 251 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 129 pacienți diagnosticați Covid- 19, 82 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 36 forme ușoare, iar 11 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 83 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Până duminică, numărul total de persoane testate până în prezent este de 36001 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 261 de persoane.

Într-un comunicat al Prefecturii se mai spune că în județ sunt 356 de persoane în carantină și alte 140 în izolare la domiciliu.            

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 31 nu au niciun caz de coronavirus, 39 au câte un caz în evoluție, 28 au sub cinci cazuri, 10 au sub zece cazuri iar șase au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, în cursul zilei de sâmbătă, 8 august polițiștii suceveni au verificat 368 de persoane cu privire  la respectarea măsurilor  și interdicțiilor impuse. Polițiștii au verificat și 107 de societăți comerciale, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru  nerespectarea măsurilor de protecție  individuală și neluarea  măsurilor pentru  diminuarea impactului riscurilor  conform Legii nr.55/2020.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În județul Suceava sunt 321 de bolnavi de noul coronavirus.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În județul Suceava sunt 321 de bolnavi de noul coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei