Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2020 - Anul XXV, nr. 152 (7457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Fădor nu este de acord cu introducerea cotei progresive de impozitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor nu este de acord cu introducerea cotei progresive de impozitare a veniturilor. Angelica Fădor a arătat că liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că dacă acest partid va reveni la guvernare va renunța la cota unică de impozitare și va introduce cota progresivă.

„Acest lucru înseamnă o creștere a impozitării muncii pentru cei care muncesc mai mult, pentru cei care câștigă mai mult, pentru cei care nu așteaptă ajutor din partea statului. Implementarea cotei progresive este una dintre obsesiile stângii, pentru că astfel ar lua mai mulți bani din buzunarele oamenilor care muncesc mai mult și care câștigămai mult. Dacă în România s-ar implementa o astfel de măsură ar lovi cel mai puternic în clasa de mijloc, adică în acea categorie care ține de fapt economia României. Și în acest caz, vedem că pesediștii sunt obsedați de banii altora”, a spus deputatul liberal sucevean.

Angelica Fădor a arătat că atunci când văd că o persoană are succes sau că cineva care muncește câștigă legal mai mulți bani, social-democrații vor ca imediat „să-i bage mâna în buzunar mai adânc”. ”Pesediștii urăsc oamenii curajoși, oamenii independenți financiar, oamenii de succes. Pesediștii vor deci să penalizeze munca, succesul, îi penalizează exact pe acei oameni care au făcut eforturi personale și financiare să facă o facultate, să se specializeze, care au stat mii de ore pentru a învăța. Atunci când trebuie să culeagă roadele muncii lor vin pesediștii să le spună că nu se poate, că trebuie taxați suplimentar”, a declarat Fădor.

Deputatul PNL de Suceava consideră că taxa unică este singura formulă corectă pentru absolut toată lumea, pentru că fiecare persoană, indiferent de câștig, plătește același procent. Ea a explicat că matematic, oricine câștigă mai mult plătește mai mult, însă socialiștii vor să îi taxeze și mai mult pe cei care oricum plătesc cele mai mari taxe.

„PSD nu a dorit niciodată și nu dorește nici acum să elimine pensiile speciale și să scadă cheltuielile statului - să nu uităm că Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale, aceasta fiind instrumentul PSD - dar au o problemă cu oamenii care plătesc cele mai mari taxe la stat pentru că aceștia câștigă cel mai mult”, a mai spus Angelica Fădor. Ea a precizat că măsura anunțată de PSD este susținută și de Pro România și ALDE.

„Este surprinzător că astăzi Tăriceanu, pentru a le face pe plac noilor săi stăpâni din PSD, a ajuns să dezavueze o măsură luată chiar de guvernul său. De asemenea, Victor Ponta continuă să fie același om lipsit de coloană vertebrală. A fost premier patru ani și a menținut cota unică pentru că știa foarte clar că dacă renunță la ea îngroapă economia. Acum însă, lovit de populism și de fantasme marxiste, Ponta ne spune că vrea cotă progresivă. Dar noi cunoaștem personajul: una susținea ca premier, alta susținea ca deputat. Acum vedem că una susține când e la putere și alta în opoziție”, a încheiat Angelica Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fădor nu este de acord cu introducerea cotei progresive de impozitare.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Fădor nu este de acord cu introducerea cotei progresive de impozitare2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei