Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2020 - Anul XXV, nr. 152 (7457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Ioan Balan: ”Guvernul PNL dă drumul la Autostrada Moldovei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a anunțat că două mari proiecte așteptate de mai bine de 8 ani de locuitorii acestei zone vor prinde contur în curând.

”Guvernul PNL a semnat contractul pentru realizarea studiilor de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru Autostrada Moldovei, pe secțiunea Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani, autostradă care se va construi din fonduri nerambursabile. Fac această precizare pentru că în ultimii ani, PSD a mințit Moldova că va construi autostradă, apoi, ca să mai ducă lumea de nas câțiva ani, au transformat autostrada într-un drum expres, pentru ca într-un final să nu facă niciun efort pentru a lega Nord-Estul țării de Capitală. Să nu uităm că PSD își bătea joc de noi spunând că va construi un drum expres în loc de autostradă și nu din bani gratuiți de la Uniunea Europeană, ci fie din buzunarele noastre, fie din proiecte închipuite de parteneriate private, cu fantomatice firme chineze, pentru ca ulterior să pună taxă pentru cei care ar fi vrut să circule pe un drum rapid și în siguranță”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean spune că PNL a demonstrat prin fapte că își dorește performanța și ridicarea standardului de viață pentru toți românii, inclusiv pentru cei care locuiesc în cea mai defavorizată zonă a Uniunii Europene, respectiv Regiunea Nord-Est.

”Noi, cei din zona de Nord a Moldovei, știm foarte bine că fără autostrăzi și căi ferate, fără utilități de bază, nu avem nicio șansă să ne dezvoltăm. Vom fi mereu arătați cu degetul ca fiind săracii Europei. Orice investitor care ar dori să deschidă o fabrică modernă și să creeze locuri de muncă bine plătite la Suceava sau la Botoșani își pierde imediat apetitul când află că un drum cu mașina de la București poate să dureze și 9 ore și nimeni nu știe dacă ajunge în siguranță. Acesta este motivul pentru care tinerii noștri nu găsesc locuri de muncă cu salarii mari în zona lor și imediat ce au posibilitatea fug la muncă în străinătate. Am încredere că oamenii văd acum cu ochii lor diferența între minciuna și incompetența PSD și performanțele și atașarea la nevoile oamenilor de care dă dovadă PNL. Anul acesta românii vor putea să sancționeze aspru partidul care atâția ani a tras România în jos și o vor putea face atunci când vor merge la vot”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: ”Guvernul PNL dă drumul la Autostrada Moldovei”.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ioan Balan: ”Guvernul PNL dă drumul la Autostrada Moldovei”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei