Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gest umanitar

Cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID-19, donate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, au ajuns la Spitalul Județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID-19, donate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, au ajuns joi seara la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Este vorba de o donație de aproximativ 100.000 de euro făcută de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților către Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, constând în echipamente de testare COVID-19 (aparatele și kit-urile de testare). Sunt două aparate de testare pentru COVID-19, cu kit-urile necesare. Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, a declarat joi, pentru doxologia.ro: „Așa cum a rânduit Părintele Arhiepiscop Pimen, cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID-19 au fost deja donate Spitalului Municipal din Suceava, cu nădejdea că vor contribui la o mai bună gestionare a situației epidemiei din județul nostru. Am făcut această donație cu speranță, într-un fel de frățietate întru suferință și în lucrarea de vindecare, pentru că, să nu uităm, Spitalul Municipal sucevean poartă numele Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou”. Preasfințitul Damaschin a completat că gestul făcut de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților este ”un gest de omenie și de solidaritate, pe care Biserica îl face și în vremuri mai liniștite să zicem, cu atât mai mult în situații de cumpănă. Și mai sunt multe de făcut. Spitalul are nevoie pe mai departe de echipamente de protecție pentru personal și de aparatură suplimentară mai ales pentru secțiile de terapie intensivă. Cu sprijinul credincioșilor și al tuturor oamenilor de bine, continuăm să strângem fonduri pentru a ajuta mai departe”.

Puteți da o mână de ajutor

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a inițiat, împreună cu câteva ONG-uri, o campanie de ajutorare a spitalelor din județ, dar și a persoanelor vulnerabile. Grupul de inițiativă a pornit din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Preasfințitului Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, căruia i s-au alăturat Asociația Provita Bucovina și Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni, care, împreună, au lansat recent o platformă online care se numește „Alături la greu”.

Primul proiect de pe această platformă este ”Împreună, ajutăm Suceava!”.

Puteți dona pentru susținerea cadrelor medicale din județul Suceava, prin :echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane etc.) și dezinfectant; aparatură medicală specifică (monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kituri de testare etc.). Orice ajutor este bine-venit și constructiv!

Puteți dona pentru ajutorarea persoanele vulnerabile (bătrâni, bolnavi, persoane fără ajutor) prin oferirea de hrană și medicamente. Echipa de voluntari este pregătită să ajute! Alături la greu, ajutăm Suceava ! www.alaturilagreu.ro (în construcţie).Pentru donații prin transfer bancar:
RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110
Cod SWIFT: RNCBROBU
CIF/CUI: 4244814
BCR Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. #alaturilagreu #ajutamSuceava #acumenevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID-19, donate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, au ajuns la Spitalul Județean.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID-19, donate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, au ajuns la Spitalul Județean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei