Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Băut și fără permis, un bărbat a fost reținut după producerea unui accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un eveniment rutier anunțat la primele ore ale dimineții a dus la identificarea unui bărbat care se urcase băut și fără permis la volan, fără a respecta nici regimul de circulație impus de ordonanța militară. El a fost reținut pentru 24 de ore în spatele gratiilor și este cercetat în cadrul unui dosar penal.

Poliția a fost anunțată vineri dimineață, în jurul orei 05.15, despre faptul că într-o intersecție de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier, iar bărbatul de la volanul autoturismului pare sub influența alcoolului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorul auto ca fiind un localnic de 42 de ani care a declarat că în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu, în apropierea intersecției din sensul giratoriu cu strada  Nicolae Bălcescu a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit drumul și a intrat în coliziune cu un imobil. În urma impactului nu au fost înregistrate victime, iar polițiștii au constatat că cel care condusese mașina mirosea a alcool.

Poliţiştii i-au solicitat bărbatului de 42 de ani să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât şi recoltarea de probe biologice la spital.

Verificarea însă a bazei de date a poliției a arătat că bărbatul de 42 de ani are permisul de conducere reținut pentru abateri la regimul rutier. În același timp el a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie instituite prin ordonanța militară, cu o amendă de 5000 lei şi cu două amenzi de 1000 lei fiecare, pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. Polițiștii au luat în același timp decizia emiterii pe numele său a unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava și urmând ca la expirarea reținerii să fie luată o măsură restrictivă față de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, un bărbat a fost reținut după producerea unui accident rutier.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, un bărbat a fost reținut după producerea unui accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei