Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare

Toate scările de bloc din cartierul Obcini au fost dezinfectate vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operațiunea de dezinfecție a scărilor de bloc, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, a fost finalizată vineri în cartierul Obcini, al doilea ca mărime din municipiu.

Lucrările de dezinfecție au inclus și toate cele 117 scări de bloc din cadrul Asociației 23+27 Obcini, cea mai mare din oraș, care inițial nu și-a dat acordul, invocând diverse piedici organizatorice.

“După ce le-am transmis că vor suporta sancțiuni conform dispozițiilor legale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dar și <furia> locatarilor, cărora le este privat dreptul la măsuri concrete și necesare de protecție, brusc au devenit cooperanți și s-a mers cu echipele de dezinsecție în tren, scară cu scară. Mai mult, au ridicat și distribuitoarele de dezinfectant pentru toate cele 117 scări de bloc, pe care le montează deja, cu forțe proprii, din asociație, iar noi vom veni să le umplem cu dezinfectant de mâini”, a spus vineri viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acesta a spus că în continuare va urmări activitatea acestei asociații, să se asigure că sunt reprezentate interesele sucevenilor, iar după ce va trece pericolul COVID-19 și se vor organiza alegeri la asociațiile de proprietari, va fi prezent la adunarea convocată la 23+27, pe care o va face publică, “să ştie sucevenii că suntem alături de ei”.

Conform unui drept la replică transmis de conducerea Asociației 23+27, referitor la refuzul lor inițial de a valida dezinfecția care se face în fiecare scară de bloc, principala lor piedică era imposibilitatea de determinare în scurt timp a suprafețelor pe care trebuiau executate aceste operațiuni, fiind vorba de 117 scări de bloc, nemulțumirea că urmau să fie obligați să se deplaseze la toate cele 117 scări de bloc cu echipele de lucru, dar și teama de a nu se infecta, deoarece nu au echipamente de protecție corespunzătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate scările de bloc din cartierul Obcini au fost dezinfectate vineri.
 Vizualizări articol: 2224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Toate scările de bloc din cartierul Obcini au fost dezinfectate vineri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei