Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da, există şi nemţi în regulă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumneavoastră, cei care citiţi rubrica asta frecvent, probabil că ştiţi că am o alergie declarată la nemţălăul ăla pe care nu-l pot caracteriza altfel decât prin clasicasintagmă"mălai mare". E vorba, desigur, de Toni Kroos, indiferent de ce prostii vă trec prin cap! Din fericire, pe lumea asta mai există şi nemţi de bine - aveţi grijă, ca şi acum, ştiu precis, vă înşelaţi! Domnul la care fac referire se numeşte Dietmar Hopp, iar eu am avut bucuria de a afla despre existenţa sa la una din ultimele transmisii live dinainte de izbucnirea nebuniei planetare. Ştiţi, desigur, despre ce-i vorba: meciul din Bundesliga dintre echipa lui Dietmar Hopp, Hoffenheim, şi Bayern Munchen, întrerupt o vreme din motive pe care cu greu le-am priceput atunci, live, pentru că nici comentatorii nu prea ştiau ce să explice. Ulterior, m-am lămurit că ultraşii de peste tot din Germania au această problemă cu omul şi cu echipa lui, fiindcă cică şi-ar fi folosit averea (se pare că e cel mai bogat dintre nemţi) tocmai pentru a o duce pe Hoffenhaim din ligile inferioare până în Bundesliga în doar câţiva ani, cu vreun deceniu în urmă, cam în felul în care MiticăDragomir a dus Scorniceştiul lui Ceauşescu până în Divizia A de la noi. Chestia asta se petrecea chiar la Hoffenheim, unde ultraşii lui Bayern au desfăşurat prin minutul 80 un banner enorm în care-l cam înjurau pe Hopp. Întrerupere vreo 20 de minute, bannerul strâns, parte din galerie evacuată (ulterior câţiva au primit interdicţie pe stadioane, n-am reţinut pe cât timp), echipele au revenit şi au pasat mingea de la una la alta, absolut fratern, până la finalul meciului. Ei, şi fiindcă una din afacerile care i-au adus averea lui Hopp este din domeniul medical, din cele vreo 50 de laboratoare din lume care se (z)bat să producă medicamentul contra COVID-19, se pare că tocmai cel al lui Dietmar Hopp, numit CureVac, este cel mai aproape de uriaşaperformanţă. Doamne ajută să-i iasă, ca să vedem atunci ce-or mai scrie ultraşii de acolo pe bannere, iar eu să mă transform în fan al (aproape) tuturor nemţălăilor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, există şi nemţi în regulă!.
 Vizualizări articol: 1936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Da, există şi nemţi în regulă!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei