Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 302 (7303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Peste 300 de sancţiuni aplicate în zilele de Crăciun, pentru siguranţa cetăţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au acţionat zilnic, în perioada Ajunului şi a zilelor de Crăciun,  pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment. În urma acestor activităţi, în această perioadă nu au fost înregistrate acte grave de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi nici evenimente cu impact negativ asupra siguranţei cetăţenilor. În toată această perioadă nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave în judeţul Suceava.

Poliţiştii au acţionat zilnic pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, asigurând intervenţia la 236 de evenimente, 197 dintre acestea fiind semnalate prin intermediul unor apeluri la 112. Au fost constatate în această perioadă 111 infracţiuni, dintre care 16 la regimul siguranţei rutiere, 19 infracţiuni de furturi contra patrimoniului şi 57 de infracţiuni contra persoanei.

De asemenea, în această perioadă pe drumurile din judeţ au acţionat zilnic opt autospeciale de poliţie cu aparat radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au reţinut 38 de permise de conducere, din care trei pentru consum de alcool, 14 pentru viteză excesivă şi 21 pentru depăşiri neregulamentare, şi au retras 10 certificate de înmatriculare. În timpul acţiunii au fost aplicate 313 sancţiuni contravenţionale, din care cele mai multe la regim rutier, iar 59 pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 168.560 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 8.366 de lei. În urma intensificării acţiunilor de patrulare şi investigare, au fost depistate trei persoane urmărite naţional şi au fost reţinute alte două persoane, şase autori ai unor infracţiuni fiind identificaţi în flagrant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de sancţiuni aplicate în zilele de Crăciun, pentru siguranţa cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de sancţiuni aplicate în zilele de Crăciun, pentru siguranţa cetăţenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei