Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 287 (7288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

I-a încredinţat maşina amicului beat şi fără permis. Rezultatul: trei maşini avariate şi 24 de ore de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un vasluian care conducea un autoturism la Gura Humorului, deşi nu are permis de conducere şi era şi băut, a provocat un accident cu implicarea a încă două maşini. În dreapta sa era şi proprietarul maşinii, care va răspunde şi el penal pentru că i-a încredinţat maşina amicului cu care anterior băuse. Având în vedere cumulul de infracţiuni, respectiv conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, poliţiştii au emis pe numele bărbatului din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, o ordonanţă de reţinere în baza căreia l-au introdus în arestul poliţiei judeţene.

Din cercetările poliţiei a rezultat că, pe 5 decembrie, în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea un VW, pe bulevardul Bucovinei din oraşul Gura Humorului, având direcţia de deplasare dinspre Frasin spre Suceava, în dreptul parcării din apropierea restaurantului Lions, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare a lovit în spate un VW Tiguan, condus regulamentar în faţa sa de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Stulpicani, care era oprit în coloană. În urma acestui impact, Tiguanul a fost proiectat către înainte, lovind un Audi condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, din Cacica.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului aveau să constate că bărbatul care a provocat tamponarea era în stare de ebrietate. Aparatul etilotest a indicat concentraţia de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

Poliţiştii l-au identificat şi pe proprietarul maşinii, un bărbat de 61 de ani, din Ostra, care era în dreapta „şoferului” fără permis. Acesta a recunoscut că au băut împreună, după care i-a încredinţat autovehiculul pentru a conduce.

Bărbatul care a avariat trei maşini şi a comis două infracţiuni la regimul rutier a ajuns în arestul poliţiei judeţene, joi seară, de la ora 21.00, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Poliţiştii de la Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu posedă permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a încredinţat maşina amicului beat şi fără permis. Rezultatul: trei maşini avariate şi 24 de ore de arest.
 Vizualizări articol: 1842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
I-a încredinţat maşina amicului beat şi fără permis. Rezultatul: trei maşini avariate şi 24 de ore de arest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei