Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 287 (7288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În aburii alcoolului

Bărbat băut şi căzut în mijlocul şoselei, accidentat de un autoturism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Capu Câmpului, a fost accidentat de un autoturism, după ce s-a prăbuşit băut în mijlocul şoselei. Rănitul a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 17.20, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din comuna Valea Moldovei, conducea un autoturism Dacia pe DJ 177C în comuna Capu Câmpului, având direcţia de deplasare dinspre Valea Moldovei către Gura Humorului. Acesta a acroşat un bărbat de 63 de ani, din comuna Capu Câmpului, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, era căzut pe partea carosabilă, spre axul drumului. În urma impactului bărbatul acroşat de autoturism a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. În urma acordării îngrijirilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, etilism acut”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului atât conducătorului auto cât şi pietonului li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier se face pietonul, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice era căzut pe partea carosabilă, spre axul drumului, pe timp de noapte. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat băut şi căzut în mijlocul şoselei, accidentat de un autoturism.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat băut şi căzut în mijlocul şoselei, accidentat de un autoturism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei