Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 282 (7283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol în supermarket

Ziua României, sărbătorită la Auchan cu defilare cu steaguri, dansuri şi un tort imens, în culorile drapelului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Clienţii unui supermarket din Suceava au avut parte de o surpriză deosebită, prin care a fost marcată sărbătoarea Zilei Naţionale a României.

Zeci de angajaţi ai Auchan Suceava, îmbrăcaţi toţi la fel, cu mănuşi albe, tricouri galbene şi pantaloni de camuflaj, ca la armată, purtând steaguri tricolore, au apărut defilând pe culoarul principal din Iulius Mall, îndreptându-se în pas de defilare, pe ritmul muzicii, spre intrarea în supermaket.

Aceştia au parcurs întreg magazinul, sub privirile curioase şi uimite ale clienţilor, care îi fotografiau, filmau sau îi urmau, să vadă ce se mai întâmplă, până în zona unde se serveşte mâncare gătită.

Acolo, într-un careu delimitat cu bandă tricoloră, cei 30 de stegari Auchan, coordonaţi de directorul magazinului, Lucian Vacariuc, au efectuat arborarea drapelului României şi o serie de coregrafii artistice, repetate timp de 10 zile, după orele de program, impresionând publicul, care i-a răsplătit cu aplauze.

Apoi, pe ritmurile muzicii populare cântate de o tânără interpretă, Stegarii Auchan s-au prins în horă, alături de alţi angajaţi dar şi de clienţi, numărul dansatorilor crescând mereu.

Seria de surprize pregătite clienţilor pentru a marca Ziua Naţională a României a continuat cu oferirea unui tort imens, de 75 de kg, în culorile drapelului şi cu stema ţării pe mijloc, preparat în patiseria proprie. Astfel, clienţii care au asistat la spectacol dar şi cei care au venit ulterior s-au îndulcit cu deliciosul tort, oferit pe parcursul întregii zile.

Alte surprize plăcute urmează să fie făcute vizitatorilor Auchan Suceava pe parcursul întregii luni decembrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua României, sărbătorită la Auchan cu defilare cu steaguri, dansuri şi un tort imens, în culorile drapelului.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ziua României, sărbătorită la Auchan cu defilare cu steaguri, dansuri şi un tort imens, în culorile drapelului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei