Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 282 (7283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Ziua Națională a României a fost sărbătorită şi în municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Naţională a României a fost marcată la Fălticeni prin depuneri de coroane de flori. La ceremonialul organizat la Altarul Eroilor din vecinătatea Primăriei, garda de onoare a fost asigurată de cadrele Şcolii de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi de pompieri din cadrul Detaşamentului Fălticeni.

Alături de conducerea administraţiei publice locale, la acest eveniment au fost prezenţi directorii instituţiilor locale, ofiţeri din comanda unităţilor militare care au depus coroane, aleşi şi lideri politici locali, ofiţeri şi subofiţeri pensionari, dar şi numeroşi localnici.

După intonarea imnului României, preoţii Adrian Brădăţanu, Teodor Brădăţanu şi preotul militar Cătălin Simion au oficiat o slujbă religioasă de pomenire a eroilor, după care au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Municipiului Fălticeni, Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Asociaţiei Veteranilor de Război, Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, Detaşamentul Fălticeni a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Poliţiei Municipiului Fălticeni, PSD, PNL, ALDE, USR şi din partea unităţilor de învăţământ.

Anul acesta, festivitatea s-a încheiat cu defilarea, în aplauzele celor prezenţi, a cadrelor Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.  Activitatea a fost organizată de Primăria Municipiului Fălticeni în parteneriat cu Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi Detaşamentul de Pompieri Fălticeni.

„Altarul Eroilor” este un grup statuar dedicat eroilor militari din acest oraş, remarcaţi, fiecare, în câte unul din cele trei războaie cruciale pentru istoria naţională: Războiul de Independenţă (1877) – maior Nicolae Ioan, cel al Întregirii neamului (1918) – col. Gavril Danielescu, şi cel al Recuceririi teritoriului (1944) – căpitan comandor Constantin Costăchescu, comandantul submarinului „Delfinul”. Lucrarea face parte din proiectul ansamblului monumental al elitelor realizat în anul 2018 de arhitectul Crişan Victor Popescu (trecut la cele veşnice în urmă cu un an), artistul plastic Gabrel Baban şi reprezentanţii Asociaţiei „Strada Mare Fălticeni”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Națională a României a fost sărbătorită şi în municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Națională a României a fost sărbătorită şi în municipiul Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei