Monitorul de Suceava Spectacol în supermarket

Ziua României, sărbătorită la Auchan cu defilare cu steaguri, dansuri şi un tort imens, în culorile drapelului

Cosmin ROMEGA

 

Clienţii unui supermarket din Suceava au avut parte de o surpriză deosebită, prin care a fost marcată sărbătoarea Zilei Naţionale a României.

Zeci de angajaţi ai Auchan Suceava, îmbrăcaţi toţi la fel, cu mănuşi albe, tricouri galbene şi pantaloni de camuflaj, ca la armată, purtând steaguri tricolore, au apărut defilând pe culoarul principal din Iulius Mall, îndreptându-se în pas de defilare, pe ritmul muzicii, spre intrarea în supermaket.

Aceştia au parcurs întreg magazinul, sub privirile curioase şi uimite ale clienţilor, care îi fotografiau, filmau sau îi urmau, să vadă ce se mai întâmplă, până în zona unde se serveşte mâncare gătită.

Acolo, într-un careu delimitat cu bandă tricoloră, cei 30 de stegari Auchan, coordonaţi de directorul magazinului, Lucian Vacariuc, au efectuat arborarea drapelului României şi o serie de coregrafii artistice, repetate timp de 10 zile, după orele de program, impresionând publicul, care i-a răsplătit cu aplauze.

Apoi, pe ritmurile muzicii populare cântate de o tânără interpretă, Stegarii Auchan s-au prins în horă, alături de alţi angajaţi dar şi de clienţi, numărul dansatorilor crescând mereu.

Seria de surprize pregătite clienţilor pentru a marca Ziua Naţională a României a continuat cu oferirea unui tort imens, de 75 de kg, în culorile drapelului şi cu stema ţării pe mijloc, preparat în patiseria proprie. Astfel, clienţii care au asistat la spectacol dar şi cei care au venit ulterior s-au îndulcit cu deliciosul tort, oferit pe parcursul întregii zile.

Alte surprize plăcute urmează să fie făcute vizitatorilor Auchan Suceava pe parcursul întregii luni decembrie.
 Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Decembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.