Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 234 (7235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Preşedintele României, Klaus Iohannis, invitat de Flutur la Suceava, să viziteze Spitalul de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de preşedintele Consiliului Judeţean şi al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, să vină la Suceava să viziteze Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” pentru a constata efectele pozitive ale descentralizării administrative. Invitaţia a fost adresată sâmbătă, în cadrul unei vizite pe care preşedintele României a efectuat-o la Iaşi, când s-a întâlnit şi cu staff-ul PNL din judeţele din Moldova.

Dacă Iohannis va onora invitaţia, cel mai probabil moment va fi cel al inaugurării noului ambulatoriu al spitalului, în a doua parte a acestei luni, când policlinica unităţii medicale va fi dată în folosinţă.

În cadrul întâlnirii de la Iaşi, Gheorghe Flutur a mai declarat că judeţele din Moldova nu vor putea să se dezvolte „dacă vom continua să mergem la Bucureşti să ne aprobe schimbarea acoperişului de la o şcoală sau de la un cămin cultural”. „E prea mult centralism. Uitaţi-vă acolo unde s-a descentralizat şi vă invit la Suceava, să vedeţi un spital judeţean modern, unde am alocat 60 de milioane de euro în ultimi ani, un spital cu care se mândreşte toată lumea. A fost o poveste de succes descentralizarea şi asta o cerem. Eu am plecat în administraţia locală ca să primesc mai multă descentralizare, adică să îmi fie noaptea mai scurtă”, a afirmat Flutur.

El a mai spus că are încredere că preşedintele Klaus Iohannis împreună cu PNL pot face „o Românie normală în patru paşi”, din care primul pas a fost la alegerile europarlamentare din primăvară, când PNL s-a plasat pe primul loc; al doilea pas „şi cel mai important” este peste cinci săptămâni, la alegerile prezidenţiale, „care vor asigura drumul european al României şi echilibrul”, după care „trebuie să ne înhămăm la următorii doi paşi, alegeri locale cu oameni competenţi în administraţiile locale şi alegerile parlamentare care să dea o majoritate pro-europeană”. „Ăsta cred că e proiectul unei Românii normale, pentru care sunt astăzi aici”, a mai spus Gheorghe Flutur, asigurându-l pe Iohannis că la alegerile prezidenţiale poate conta pe Moldova şi Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele României, Klaus Iohannis, invitat de Flutur la Suceava, să viziteze Spitalul de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 2419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Preşedintele României, Klaus Iohannis, invitat de Flutur la Suceava, să viziteze Spitalul de Urgenţă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei