Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 234 (7235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu nocturnă închiriată

Meciul Foresta – Dinamo se va juca la Suceava indiferent de ora stabilită

Luni, 7 Octombrie 2019 (14:19:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea urmări acasă, pe stadionul Areni, confruntarea echipei de fotbal Foresta cu multipla campioană națională Dinamo București, indiferent de ora care va fi stabilită pentru disputarea partidei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat luni că în urma discuțiilor purtate cu antrenorul echipei de fotbal, dar și cu alte persoane, a ajuns la concluzia că meciul este dorit de suporterii suceveni, încât trebuie făcut efortul de a fi adusă o nocturnă temporară, dacă situația o va impune.

„Noi am solicitat ca meciul să se joace pe timp de zi, situație în care nu ar mai fi necesară nocturna. Dacă televiziunile care au achiziționat drepturile de transmisie pentru aceste meciuri nu vor fi de acord, vom face efortul de a închiria din nou nocturna, cum s-a procedat și la meciul cu Steaua. Doar din vânzarea biletelor nu se pot acoperi costurile pentru nocturnă, ar trebui să fie pus un preț mult prea mare...Oricum ar fi, meciul Foresta – Dinamo se va juca la Suceava”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean și-a exprimat regretul că în 2016, când a făcut proiect să doteze stadionul Areni cu nocturnă, acesta a fost respins cu votul consilierilor PSD, pe motiv că nu este necesară.

„Din 2020 vom avea instalație de nocturnă pe Areni, așa cum ar fi trebuit să fie deja, dacă nu era blocat proiectul. Între timp s-a modificat Codul Administrativ, avem nevoie doar de 12 voturi pentru a adopta acest proiect, pe care îl voi prinde în bugetul pe anul viitor, încât montarea nocturnei să se facă în paralel cu lucrările pentru înglobarea peluzei în proiectul parcării supraterane care va deservi zona Areni”, a adăugat edilul sucevean.

Costul estimativ de realizare a instalației de nocturnă pentru stadionul Areni este de 1,2 milioane de euro, în vreme ce închirierea instalației, pentru meciul cu Steaua a costat peste 50.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciul Foresta – Dinamo se va juca la Suceava indiferent de ora stabilită.
 Vizualizări articol: 2769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Meciul Foresta – Dinamo se va juca la Suceava indiferent de ora stabilită5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei