Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 234 (7235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Baruri şi discoteci luate la verificat de poliţişti, în cadrul unei ample acţiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 50 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi din cadrul IPJ Suceava au asigurat în acest weekend un mediu civilizat de distracţie pentru tineri, după ce au fost organizate razii în barurile şi discotecile din municipiul Suceava, precum şi la casele de pariuri sportive şi la sălile de jocuri de noroc, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice. În cadrul acţiunii au fost legitimaţi mai mulţi tineri minori, cărora li s-a recomandat să adopte un comportament care nu îi expune riscului infracţional.

Acţiunea s-a derulat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, începând cu ora 22.00, în zonele de risc precum baruri, terase, săli de jocuri, staţiile mijloacelor de transport, cât şi pe principalele artere de circulaţie din municipiu. La controale au participat 58 lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme Explozivi Substanţe Toxice, precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” Suceava.

Au fost efectuale controale în zonele aglomerate, respectiv în zona parcului Universităţii, parcul din apropierea Policlinicii Areni, zona Albina , zona Curcubeu, magazinul Mihalex din Cartierul Obcini, zona restaurantului „La Radu”  din cartierul Obcini, zona ABC  din Obcini, zona localurilor „La Bibliotecă” , „Studenţească” , Versus, Parcul Central „Prof. Ioan Nemeş” , Padrino Lounge, zona Bebeluşul, Parcul „Simion Florea Marian”  şi în Parcul „3 Bărboşi” . Au fost luate la puricat şi zona Orizont, zona Bisericii „Sf. Andrei” , zona Parcului din apropierea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” , str. Jean Bart din Cartierul Burdujeni, str. Gheorghe Doja, cartierul Cuza Vodă 2, local Terminus, strada Putna, zona hipermarketurilor Shoping City și Iulius Mall.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 503 persoane, fiind avertizate 62  dintre acestea. Poliţiştii au verificat23 de agenţi de pază şi au fost identificate 69 de persoane străine de localitate, care nu şi-au putut justifica prezenţa, acestea fiind verificate.  Controalele au vizat un număr de 57 de obiective şi 202 vehicule, fiind aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 52.500 lei şi reţinute 3 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare, două seturi de plăcuţe de înmatriculare. 81 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi au fost constatate 3 infracţiuni.

 

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului

În jurul orei 22.25 poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni au identificat şi oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 ani din municipiul Suceava, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat  o valoare  de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date a permisului de conducere prezentat de bărbat, eliberat  de autorităţile din Marea Britanie, s-a constatat faptul că acesta  nu are corespondent. Cel de la volan este cercetat penal pentru săvârşirea

infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.20, un echipaj de poliţie rutieră a oprit pe strada Nicolae Iorga din Suceava un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul era condus de către un tânăr de 28 ani din comuna Udeşti. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baruri şi discoteci luate la verificat de poliţişti, în cadrul unei ample acţiuni.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baruri şi discoteci luate la verificat de poliţişti, în cadrul unei ample acţiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei