Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 234 (7235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dinamo se transformă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă gândeam că pot fi de acord cu Gigi Becali doar pe afirmaţii gen ”apa e udă”, dar iată că trebuie să-i dau dreptate şi pe un subiect fotbalistic: Dinamo se transformă la partidele cu ”Steaua”. Vorba cântecului, Dinamo nu e moartă, Dinamo se transformă. Absolut necesar, căci altfel calitatea unor jucători este înspăimântătoare. Apărarea, dacă nu venea Puljic, cred că era printre cele mai slabe din Liga 1. Noroc cu Nistor, noroc şi cu Uhrin jr. Cu Fabbrini la mijloc, echipa o să mai crească la impresia artistică, însă fără o investiţie în pauza de iarnă, Dinamo o să joace iarăşi în play-out. Cehul de pe bancă trebuie cumva să-şi impună punctul de vedere, nu poate dura la infinit să câştigi când eşti dominat şi de echipe din subsolul clasamentului. Acum, cu FCSB, Dinamo a fost realmente periculoasă doar la fazele fixe, a avut şi un penalty care s-ar fi acordat la VAR, dar trebuie să fie mulţumită cu un punct, căci norocul putea balansa rezultatul şi într-o parte, şi în cealaltă. De altfel, dinamoviştii au fost cei care au tras de timp pe final, pentru asta Piscitelli fiind îngălbenit de Kovacs. Dincolo, faptul că antrenorul e la cheremul lojii va însemna mereu un balast la nacela echipei. Cum să-l schimbi pe Manea cu Moruţan?! Poate doar dacă erai condus şi treceai la o apărare în trei, riscând tot pe ofensivă. Dar nu, Ovidiu Popescu a coborât fundaş dreapta, iar locul lui Popescu la mijloc a fost acoperit de Tănase! Păi nu era mai logic să fie schimbat Popescu, de ce ai provoca acest adevărat periplu pe posturi pentru a continua cu un fundaş dreapta improvizat?! Chiar mă gândeam (şi m-aş fi bucurat ca Becali&Vintilă să-şi primească lecţia!) că de la asta ar putea pierde meciul cei de la FCSB, iar Popescu chiar a făcut acea greşeală aproape inevitabilă pentru cineva care nu joacă pe postul său, pierzând mingea la construcţie în propriul teren. Că adversarii n-au ştiut să profite e altă poveste, o vor face alţii, căci ocazii li se vor oferi, slavă domnului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo se transformă.
 Vizualizări articol: 1956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dinamo se transformă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei