Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 180 (7181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultimul fir

A alunecat, a căzut în iaz şi a murit înecat. Amicul de pahar şi pescuit a încercat să-l salveze dar nu a reuşit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tragedie a avut loc vineri seară pe un iaz din Mitocu Dragomirnei. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul, care a încercat să-l salveze, a scăpat cu viaţă în ultima clipă. Potrivit primelor date ale anchetei, cei doi bărbaţi, ambii din municipiul Suceava, au mers la pescuit încă de la amiază, iar până seara au consumat mari cantităţi de băuturi alcoolice, aceasta fiind una din cauzele care au favorizat nenorocirea.

În jurul orei 22.00, bărbatul în vârstă de 50 de ani a încercat să arunce un băţ în apă, dar din cauza întunericului şi a vegetaţiei de pe mal, precum şi a lipsei de coordonare determinată de consumul de alcool, a alunecat şi a căzut în apele iazului. Amicul său, în vârstă de 63 de ani, a sărit în apă cu gândul să-l salveze şi pentru că nu a reuşit, iar apa era rece, s-a retras pe mal şi a chemat ajutoare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava s-au deplasat la faţa locului cu un autocamion şi au luat şi barca pneumatică folosită la căutări de acest fel. La iazul din Mitocu Dragomirnei au ajuns şi două echipaje medicale, unul al SMURD şi celălalt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava. Bărbatul care era în viaţă intrase în şoc hipotermic, dar echipajele medicale chemate la faţa locului au reuşit să-l stabilizeze. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a primit îngrijiri de specialitate.

Bărbatul aflat în apele iazului a fost scos la mal după câteva zeci de minute din momentul în care căzuse, dar medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A alunecat, a căzut în iaz şi a murit înecat. Amicul de pahar şi pescuit a încercat să-l salveze dar nu a reuşit.
 Vizualizări articol: 3261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A alunecat, a căzut în iaz şi a murit înecat. Amicul de pahar şi pescuit a încercat să-l salveze dar nu a reuşit5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei