Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 162 (7163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Flutur a participat, la Cernăuți, la un forum al oamenilor de afaceri din domeniul economic și din turism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vinerea trecută, la  invitația președintelui Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean, la mai multe evenimente în Regiunea Cernăuți, din Ucraina. Pentru început, Gheorghe Flutur a fost prezent la un forum economic al oamenilor de afaceri din domeniul economic și din turism, care a avut loc la Consiliul Regional Cernăuți.

 Flutur a apreciat că evenimentul a fost unul deosebit de consistent, participanții discutând despre oportunitățile de colaborare între Regiunea Cernăuți și județul Suceava. „Am convenit să organizăm la Suceava, în luna septembrie, un forum economic la care să invităm și partenerii noștri din Germania, din regiunea Schwaben. De asemenea, la acest forum am discutat și despre branduri regionale, accesul forței de muncă și despre deschiderea noilor puncte de trecere a frontierei. Sunt o serie de aspecte și probleme care țin de administrațiile județene și regionale, dar sunt și unele de competența guvernelor”, a spus președintele CJ Suceava.

Tot la Cernăuți, Gheorghe Flutur a participat și la deschiderea celei de a XV-a ediții a Festivalului-concurs de muzică populară românească „În Grădina cu flori multe”, el subliniind faptul că la acest eveniment a văzut părinți și copii inimoși care păstrează românismul, obiceiurile și tradițiile cu o îndârjire demnă de toată lauda. Tot vineri, Gheorghe Flutur s-a întâlnit și cu noul rector al Universității „Iurii Fedkovici” din Cernăuți, Roman Petryshyn, cu care a discutat mai multe aspecte privind posibilitățile de colaborare transfrontalieră cu implicarea universităților alături de administrațiile locale în dezvoltarea regiunilor. În cadrul vizitei în Ucraina, șeful administrației județene a participat, la Oprișeni, la deschiderea unui modern ambulatoriu de medicină de familie, dotat la standarde europene.

La final, Gheorghe Flutur a spus că a convenit cu președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean, ca la următoarea întâlnire, care va avea loc la Suceava în perioada 5-9 august, să fie  abordate subiecte legate de posibilitatea lansării unor noi proiecte comune. Întâlnirea de la Suceava se va desfășura cu ocazia Turneului „Patru regiuni pentru Europa” unde vor fi prezenți și reprezentanți din conducerea regiunilor Schwaben, din Germania și Mayenne, din Franța.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a participat, la Cernăuți, la un forum al oamenilor de afaceri din domeniul economic și din turism.
 Vizualizări articol: 2169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur a participat, la Cernăuți, la un forum al oamenilor de afaceri din domeniul economic și din turism3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei