Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 122 (7123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În spatele gratiilor

Bărbat arestat preventiv, după ce a comis furturi când se afla sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 55 de ani din municipiul Suceava a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, după ce nu a respectat condițiile impuse de controlul judiciar la care fusese supus, în urma unor infracțiuni comise. Pe numele lui Corneliu Gavreliuc magistrații Judecătoriei Suceava au emis sâmbătă un mandat de arestare preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind introdus în cursul zilei de duminică în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul de 55 de ani este cercetat de anchetatori după ce a comis două furturi în interval de numai 3 zile. Pentru că acesta are o situație judiciară mai complicată, aflându-se sub control judiciar începând cu data de 5 aprilie, la propunerea procurorilor magistrații au dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestului preventiv.

Ultima ispravă săvârșită de Corneliu Gavreliuc s-a derulat în cursul zilei de luni, 13 mai, când în jurul orei 16.00 Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de către o femeie de 43 ani din localitate despre faptul că în jurul orei 15.30, în timp ce se afla în interiorul unui spațiu pentru birouri, situat într-un bloc de pe bulevardul George Enescu din Suceava, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil. Cercetările întreprinse de polițiști au arătat faptul că în jurul orei 14.00, femeia s-a deplasat la acea adresă, pentru efectuarea unor lucrări de amenajare, iar după ce a pătruns în interior, şi-a lăsat geanta şi telefonul mobil pe o mochetă, lăsând totodată uşa de acces întredeschisă. Peste circa o oră și jumătate, când a revenit, femeia a constatat lipsa telefonului mobil. În urma plângerii depuse, polițiștii au format două patrule, iar în parcul dintre Spitalul Judeţean şi intrarea în cartierul Obcini a fost depistat un bărbat suspect, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

Polițiștii au realizat faptul că individul este unul și același cu cel care, cu trei seri înainte, în jurul orei 20.45, furase materiale de construcţie din Curtea Spitalului Judeţean Suceava, fiind depistat pe strada Luceafărului, având asupra sa două baxuri de polistiren. El a declarat atunci că le-a luat din curtea spitalului, cu intenţia de a le folosi la izolarea balconului locuinţei. În ambele cazuri bunurile furate au fost recuperate și au fost predate proprietarilor, însă polițiștii au constatat că individul se afla sub măsura controlului judiciar, începând cu data de 5 aprilie. În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pe numele lui, pentru comiterea infracțiunilor de furt. Având în vedere situația judiciară a bărbatului, a fost întocmit un referat prin intermediul căruia s-a propus instanței de judecată aplicarea unei alte măsuri preventive în mod gradual. S-a ajuns astfel la înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat arestat preventiv, după ce a comis furturi când se afla sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat arestat preventiv, după ce a comis furturi când se afla sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei